Livingroom Details

Fabulous Things

*Blogiyhteistyö

Tässä on hieman jatkoa Designers Guildin kanssa tekemääni blogiyhteistyöhön. Tarkoituksena oli stailata meidän olohuone juhlavan jouluiseksi Designers Guildin tekstiileillä. Ensimmäisen koristetyynykokonaisuuden esittelin teille sunnuntaina, johon pääset tutustumaan tässä Livingroom Details -jutussa. Tässä kokonaisuudessa asetin sohvan molempiin päihin moniraidalliset Ikka Noir -koristetyynyt. Koristetyynyssä on yhdistetty mielenkiintoisella tavalla kaksi eri raitakangasta. Tyynyn reunoilla on myös näyttävät mustat koristetereet. 

Keskelle sohvaa asetin pitkänmallisen 60x30cm Indupala Dove -koristetyynyn, jossa on kokonaisuuteen sopivaa mustaraidallista kangasta. Myös tässä koristetyynyssä on näyttävät harmaat koristetereet tyynyn reunoilla. Viimeistelin kokonaisuuden vielä pienellä valkoisella Boratti Chalk -samettikoristetyynyllä, joka raikastaa kokonaisuutta.

Keskellä olevassa Indupala Dove -koristetyynyssä on kaksi eri puolta. Koristetyynyn toisella puolella on vaaleampi kangas, jossa on monta erilaista raitakuvioita. Tässä vaaleammassa kankaassa on jotenkin enemmän juhlavuutta ja näyttävyyttä, joka sopii hyvin alkavaan joulukauteen. 

Myös Ikka Noir -koristetyynyissä on toinen puoli, jossa on tummempi musta-harmaa-raidallinen kangas. Seuraavassa kokonaisuudessa käytin tätä tummempaa puolta näissä koristetyynyissä. Näiden pariksi sohvan keskelle kokeilin Zetani -koristetyynyä, joka oli mukana ensimmäisessä stailausjutussa. Kokonaisuudessa on edelleen mukana valkoinen pieni samettityyny. 

Tumma raidallinen kangas antaa kokonaisuuteen rauhallisuutta ja valkoraidallinen Zetani -koristetyyny vuorostaan raikastaa kokonaisuutta. 

Viimeisessä kokonaisuudessa käänsin jälleen Ikka Noir -tyynyissä moniraitasen puolen esille mutta asetin tyynyt tällä kertaa poikittain, jotta vaalea raidallinen kangas tulisi paremmin esille. Keskelle jätin edellisessäkin kokonaisuudessa olleen valkoraidallisen koristetyynyn. Kokonaisuuden viimeistelin pitkämallisella Indupala Dove -koristetyynyllä. Tässä koristetyynyssä valitsin kokonaisuuteen sointuvan kapearaidallisen puolen esille. 

Olin todella yllättynyt miten muutamalla koristetyynyllä saa luotua niin monta erilaista ilmettä sohvalle. Täytyy kyllä sanoa, että tämä kaksipuolisuus on todella hyvä keksintö Designers Guildin tyynyissä. Tyynyä kääntämällä saa ilmeen muuttumaan hetkessä ja erilaiset yhdistelmät tuovat mielenkiintoa sisustukseen. Muutaman päivän sisällä tulen esittelemään teille vielä yhden koristetyynykokonaisuuden, joka oli erityisesti mieleeni...

Vinkki! Marraskuun loppuun saakka Stockmannilla on kaikki Designers Guildin koristetyynyt ja huovat -20% kanta-asiakaskortilla. 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.