Livingroom Details

Fabulous Things

Olohuoneen sisustus on päivittynyt tyylikkäällä Balmuirin Park Lane -arkulla*. Näyttävän krokokuvioidun nahkaisen arkun sijoitin olohuoneeseen sohvan viereen sivupöydäksi. Iso L-kokoinen arkku tarjoaa paljon lisää säilytystilaa, laskutasoa sekä toimii hienona sisustuselementtinä. Tällä kertaa sijoitin arkun päälle kasan kirjoja ja tuoksukynttilän. 

Arkku / Balmuir*

Tuoksukynttilä / Bombardier Designs*

Lampunjalka + varjostin / Pentik

Sohva / Furninova

Arkku antaa näyttävyyttä olohuoneen sisustukseen. Arkku sointuu hyvin yhteen olohuoneen rahin päällä olevan tarjottimen kanssa. Tämä tarjotin oli esillä esimerkiksi tässä Livingroom Details -jutussa.

* Tuote saatu blogin kautta

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olis mukava nähdä tämä kaunotar eri ympäristöissä :) Miten toimisi vaikkapa yöpöytänä?

Fabulous
Fabulous Things

Hei!

Varmasti toimii hyvin myös yöpöytänä. Meidän jenkkisänky on sen verran korkea, että tämä arkku jäisi varmaan liian matalaksi. Mutta laitan pohdintaan, jos keksisin sille jonkin muun paikan...

CarlaRind (Ei varmistettu)

Mulla on tuo iso arkku yöpöytänä :) Kivan rento yksityiskohta muuten niin linjakkaaseen tyyliin. Arkku säilöö samalla talvipeittot ja varatyynyt. Konjakin-värisenä tosin.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Carla!

Arkku toimii varmasti hyvänä yöpöytänä, meillä tuon korkean sängyn takia en voi sijoittaa sitä sinne. Arkku antaa kyllä hyvin lisää säilytystilaa, itse en ole vielä kerennyt laittaa sinne säilöön tavaraa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.