At the moment...

Fabulous Things

Meillä oli suunnitelmissa järjestää pienimuotoiset juhlat uutena vuotena mutta tällä hetkellä meidän taloudessa vielä sairastellaan. Joten voi olla, että uuden vuoden juhlinta jää meiltä väliin tänä vuonna. Keräsin kuitenkin eilen esille tarvikkeita juhlia varten, jos ihmeparantuminen tapahtuu ennen aattoiltaa. Kuohuviinilasit ovat oleellinen osa uuden vuoden juhlia ja lasit voisi koristella esimerkiksi mustalla satiininauhalla. Musta satiinirusetti antaa mukavasti lasille ilmettä ja juhlavuutta. Yksinkertaista ja tyylikästä! Kattauksessa ajattelin käyttää samoja elementtejä kuin joulukattauksessa mutta värimaailma olisi hopeaa, valkoista ja mustaa. Joulun juhlavasta kattauksesta voit lukea lisää tästä Christmas Details -jutusta. Uuteen vuoteen sopivia kattausideoita voit lukea myös tästä Kitchen Details -jutusta.

Viinicooleri / Balmuir*

Valosarja / Habitat

Kimaltavat kynttilät / H&M Home

Pallokynttilä / Balmuir*

Tähtikoristeet / H&M Home

Pellavaservetit / Moltex

Servettirenkaat / H&M Home

Habitatista ostin aikaisemmin valosarjan, joka kävisi tyyliltään hyvin uuden vuoden juhliin. Valosarjan voisi asettaa pöydälle koristeeksi tai seinälle roikkumaan. Tätä valosarjaa esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa. Kattaukseen voisi hyvin yhdistää myös kauniita hopeisia kimaltavia kynttilöitä. Balmuirin tyylikäs pallokynttilä oli mukana aikaisemmin jouluisessa kynttiläasetelmassa, josta voit lukea lisää tästä Christmas Details -jutusta.

Pidetään sormet ristissä, että pääsemme ottamaan uutta vuotta vastaan juhlien merkeissä! Nimittäin kerkesin jo hankkia uuden vuoden juhliin sopivan tyylikkään asusteenkin mutta siitä kuulette lisää myöhemmin...

* Tuote saatu blogin kautta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.