New In

Fabulous Things

Design Marketista tarttui mukaan myös tyylikäs Balmuirin Como-tuoksukynttilä. Näitä kynttilöitä meiltä löytyykin jo entuudestaan kaksin kappalein. Balmuirin pop-up myymälästä ostin aikaisemmin mustan African dawn tuoksuisen kynttilän. Myöhemmin blogiyhteistyön kautta sain harmaan Black tea -tuoksukynttilän. Uusin tulokas on tuoksultaan Patchouli & Musk. Kaikki nämä kynttilät sointuvat täydellisesti meidän sisustuksen väreihin. Nyt kokoelmasta puuttuu enään ruskea Absinthe Sucree -tuoksukynttilä.

Tuoksukynttilän pohjassa on ilmakupla tyylikkäänä yksityiskohtana. Nämä Balmuirin tuoksukynttilät ovat olleet esillä esimerkiksi tässä Livingroom Details -jutussa sekä tässä Bathroom Details -jutussa.

Vinkki! Avec Sofie -blogissa on juttu Balmuirin osastosta Maison & Objet messuilta, jossa Sofie ihasteli myös näitä Balmuirin tuoksukynttilöitä. Messufiiliksiin pääset Sofien matkassa tutustumaan tässä. Jutussa on muuten kuvia myös Balmuirin uutuus-tuotteista, kuten huonetuoksuista ja kuviopintaisista nahkatuotteista!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.