New In

Fabulous Things

Laivalta ostin perinteisesti itselleni uuden tuoksun. Tällä kertaa ihastuin uuteen Valentino Uomon tuoksuun, jonka tuoksu oli sopivan täyteläinen talvikuukausille. Suosittelen tutustumaan! Tuoksua luonnehditaan StrawberryNet.comin sivuilla näin: 

Herkullinen, nahkainen tuoksu moderneille miehille. Täyteläinen, makea, maukas, kermainen ja karismaattinen. Latvatuoksussa bergamotti ja myrtti. Sydäntuoksussa paahdettu kahvi, suklaa ja hasselpähkinä. Pohjatuoksuina setriä ja nahkaa. Suositellaan iltakäyttöön ja kylmiin vuodenaikoihin.

Tietenkään kaunis tuoksupullo ei pahitteeksi. Kauniit kultaiset yksityiskohdat ja niittikoristeinen pinta muodostavat näyttävän kokonaisuuden. Tämä pullo pääsikin kunniapaikalle kylpyhuoneessa olevalle metalliselle tarjottimelle, tästä löydät kuvan Instassa @fabulousthingsblogi. Kylpyhuoneen säilytysratkaisuista voit lukea lisää tästä Bathroom Details -jutusta. Muuta tuoksuvalikoimaani vuorostaan esittelin teille tässä Bathroom Details -jutussa.

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Tuo on tosi hyvä tuoksu, yksi suosikeistani näin syksyllä/talvella. Ja pullo on myös hieno!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Tämä tuoksu on todella mielenkiintoinen ja jotenkin erilainen kuin perinteiset miesten tuoksut. Sopii hyvin talvikauteen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.