New In

Fabulous Things

Jouluisten kynttilöiden lisäksi tilasin H&M:ltä "The First Ten Years" -kirjan, johon on koottu kaikki 10 vuoden aikana H&M:n toteuttamat designer-yhteistyöt. Kaikki alkoi vuonna 2004, kun H&M teki ensimmäisen yhteistyömalliston kuuluisan muotisuunnittelijan kanssa. Mikä olisikaan ollut parempi tapa aloittaa suunnitteluyhteistyöt, kuin Karl Lagerfeldin kanssa. Sen jälkeen erikoismallistoja on suunnitellut mm. Versace, Isabel Marant ja Roberto Cavalli. 

Kirjasta löytyy paljon eri materiaalia mallistoista kuten haastatteluja, kuvia mainoskampanjoista, tuotekuvia ja myös ennen julkaisematonta materiaalia. Kirjan ulkomuoto on hyvin tyylikäs, joten se sopii hyvin myös sisustusesineeksi sohvapöydälle. Tämä kirja pääsikin heti osaksi olohuoneen sohvapöydällä olevaa asetelmaa. Tätä hieman jouluista asetelmaa esittelin teille eilen tässä Christmas Details -jutussa.

Luonnollisesti Karl Lagerfeld on nostettu näyttävästi esille kirjassa ja hänen "elämänviisaus" koristaa myös kirjan takakantta.

Kirjaa en ole nähnyt missään myymälässä mutta tätä muotikirjaa oli saatavilla ainakin muutama viikko sitten nettikaupassa.

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Tuo oli tosiaan hauska bongaus! Löysin noita sattumoisin myymälän alahyllyltä ja mukaan lähti myös!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Näin tämän kirjan jossain ruotsalaisessa blogissa ja myöhemmin törmäsin siihen sattumalta nettikaupassa. Kummaa, että sitä ei olla mitenkään erityisemmin mainostettu Suomessa. Hauska kirja muistoksi kaikista noista yhteistöistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.