New In

Fabulous Things

Tässä on vielä vähän tarkempia kuvia tuosta juhlavasta Lanvinin ruusukkeesta, josta kerroin teille aikaisemmin tänään. Näitä ruusukkeita on saatavilla monessa eri värissä ja materiaalissa. Tällä hetkellä Lanvinin oman nettikaupan valikoimassa on kuusi erilaista mallia, täällä. Ostamani ruusuke on valmistettu hieman kimaltavasta kankaasta, joten se sopii mainiosti asusteeksi erilaisiin juhliin. Tyylikäs vaihtoehto olisi myös mustasta nahasta valmistettu ruusuke. Tällainen ruusuke antaa mukavan lisän muuten perinteiseen miesten juhlapukeutumiseen.

Kuvassa näkyvä kirja on muuten H&M:n "The First Ten Years" -sohvapöytäkirja, jonka ostin aikaisemmin marraskuussa. Kirjasta löytyy tietenkin oma osio Lanvin muotitalon yhteistyöstä H&M:n kanssa. Tätä tyylikästä kirjaa esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa.

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Hieno ja hyvä hankinta - klassikko. Ja palvelee hyvin monessa tilanteessa. Oi tuo nahkainen kuulostaa muuten myös hyvältä!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Mikko!

Ajattelin, että tämä olisi täydellinen asuste uuden vuoden juhliin. Mutta ne juhlat jäivät kuitenkin tällä kertaa välistä :(! Onneksi ruusuke sopii käytettäväksi myös muihin juhlaviin tilaisuuksiin, ei ole liian "säihkyvä". Se musta nahkainen ruusuke kyllä säilyy edelleen haavelistalla...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.