New In

Fabulous Things

Lahjaksi saadulla Stockmannin lahjakortilla, halusin ostaa itselleni jotain ylellistä ja ajatonta. Olin jo kauan ihastellut Riedelin Vitis sarjan Champagne -laseja, joten tälle lahjakortille löytyi oivallinen käyttötarkoitus. Ennen joulua Riedelin viinilasit olivat vielä sopivasti 20% alennuksessa. Kuitenkin nämä haluamani viinilasit olivat silloin kerenneet loppua. Laseista tehtiin uusi tilaus ja sain tuon alennuksen jälkeenpäin, kun lasit saapuivat myymälään helmikuussa. Mahtavaa palvelua!

Vitis -sarjan laseissa on kaunis, korkea ja saumaton jalka. Lasi on malliltaan todella näyttävä ja moderni. Lasin muoto lisäksi korostaa samppanjoiden ja kuohuviinien aromeja. Lasin muodon ansioita juoman tuoksusta ja mausta saadaan kaikki vivahteet esille. Tein aikaisemmin blogiyhteistyötä Decanterin kanssa, jolloin pääsin tutustumaan Vitis -sarjan valkoviinilaseihin. Tähän blogiyhteistyöjuttuun pääset tutustumaan tässä Kitchen Details -jutussa.

Viinicooleri / Balmuir*

Viinilasit / Riedel

Nahkaiset lasinaluset / Balmuir*

Lamppu / Pentik

Takanreunus / Ellos

Tapetti / Designers Guild

Ylellisten viinilasien pariksi sopii täydellisesti Balmuirin tyylikäs viinicooleri ja nahkaiset lasinaluset. Näitä esittelin teille aikaisemmin myös tässä Livingroom Details -jutussa. Muita erityisiä viinitarvikkeita on Pariisista ostamani kouhuviinipullonkorkki, jonka esittelin teille paremmin tässä New In -jutussa.

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

Kommentit

aniik (Ei varmistettu)

Jossakin postauksessa väläytit kuvan Balmuirin upeasta "tarjottimesta". http://www.balmuir.com/index.php/english/furniture-and-decoration/park-l... Mitähän muuta tuohon keksisi laittaa esille, kuin kynttilän tai huonetuoksun :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei aniik!

Tuolle tarjottimelle saisi esille kauniisti myös esimerkiksi hajuvesipullot. Yöpöydällä sille voisi asettaa herätyskellon, pienen kukka-asetelman ja vesilasin. Myös kukkat ja tuoksukynttilä olisi kiva asetelma. Eteisessä siihen voisi jättää avaimet, puhelimen ja rannekellon. Kylpyhuoneessa siinä voisi olla käsirasvapullo, hajuvesipullo ja koruja. Tässä muutama idea, toivottavasti näistä syntyi ajatuksia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.