New In

Fabulous Things

Siinä se nyt on! Uusi jenkkisänky nimittäin ja hyvin siinä ollaan jo nukuttu muutama yö. Muutamia hankintoja sänkyyn pitää vielä tehdä, nimittäin helmalakana ja sijauspatjansuoja. Sijauspatjansuoja onkin jo tilattu ja sen pitäisi saapua jo ensi viikolla. Sänkyyn tilasin Porin Villan ja Peitteen villatäytteisen patjansuojan. Halusimme ehdottomasti sijauspatjansuojan, joka oli täysin valmistettu luonnonmateriaaleista. Seuraavaksi pitäisi löytää jämäkkäästä kankaasta valmistettu noin 43cm korkea helmalakana, joka voisi olla väriltään harmaa tai musta. Vinkkejä otetaan vastaan!

Päällimmäiseen patjaan sijoitin valkoisen patjasuojan suojaamaan patjaa likaantumiselta. Käytössä on muotoonommeltu Hemtexin puuvillajersey-suojus, jossa kuminauhat pitää sen hyvin paikallaan patjan päällä. Tällä hetkellä petauksessa on käytössä aikaisemmin blogiyhteistyön kautta saadut By Pia's pellavapussilakanat. Näitä pussilakanoita esittelin teille paremmin tässä Bedroom Details -jutussa.

Halusimme sänkyyn 20cm korkeat jalat, jotta sängyn alle saa mahtumaan säilöön tavaraa. Tämä tarkoittaa, että sänkykokonaisuudesta tuli todella korkea. Sänky kohoaakin yhtä korkealle kuin 69cm korkeat peilipintaiset yöpöydät. 

Kommentit

aniik (Ei varmistettu)

Villa Stockmannin helmalakanat ovat hyviä :) Mitkä ovat sun lemppari tuoksukynttilöitä? Merkki ja "mallI" ;)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Aniik!

Kiitos vinkistä! Pitääkin käydä katsomassa niitä tarkemmin. Olen pitänyt paljon Balmuirin Como-tuoksukynttilästä African dawn: http://www.balmuir.com/index.php/shop/home-fragrance/como-scented-candle-black.html. Diptyque tuoksukynttilät ovat myös todella ihania, tällä hetkellä suosikki on Cuir: http://www.diptyqueparis.eu/home-fragrances/boutique-exclusives-home/boutique-exclusive-home-fragrance-p/bougie-cuir.html.

Aniik (Ei varmistettu)

Cuir on ihanan nahkainen tuoksu. Tuoksutteleppa Stockmannilla tai Zarrossa Linarin Mondo huonetuoksua.

Stokkan helmalakana on tosi laadukas :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.