New In

Fabulous Things

Miten innoissaan ihminen voi olla sijauspatjansuojasta! Tällä viikolla nimittäin saapui tilaamani ihana villatäytteinen Porin Villa ja Peite Oy:n patjansuojus. Patjansuojus on valmistettu vain luonnonmateriaaleista. Patjan täyteenä on 400g/m2 100% villaa ja päällyskangas on 100% puuvillaa. Villatäytteinen patjansuoja ei hiosta kuumallakaan säällä ja haiduttaa tehokkaasti pois imemänsä kosteuden. Kylmällä ja kostealla säällä patjansuojus on kumminkin ihanan lämmin. Patjansuojus voidaan vesipestä 40 asteessa. Koska on patjansuojuksessa on vain luonnonmateriaaleja, se voidaan käytön jälkeen kompostoida tai käyttää energian poltossa. 

Patjansuojusta on saatavilla kuudessa eri koossa. Tällä hetkellä patjansuojat näyttävät olevan vielä tarjouksessa. Tilaus käy näppärästi sähköpostin kautta ja toimitus on Matkahuollon pakettipisteeseen, mikä yleensä on Siwa. Toimitusmaksu on vain 9€/ paketti.

Toinen tärkeä asia petauksessa on tyynynsuojukset. Löysin Hemtexiltä 100% puuvillasta valmistetut tyynynsuojukset, joten nyt nukkumatyynytkin ovat täysin luonnonmateriaaleihin verhotut. 

 

Kommentit

Susanna Koo (Ei varmistettu)

Hei, tyynyn-ja petauspatjan suojukset näyttävät hyvälle :)
Tuo patjansuojuskin on varmasti toimiva juttu ja mieleeni tulikin, että saisikohan tuon lakanan laitettua myös tuohon alempaan patjaan,
vai estääköhän sängyn jalat lakanan pysymisen siinä?
Saattaisin kokeilla meillekin jos ja kun haluan vaihtelua helmalakanalle.
Olen niin tykästynyt Elloksen helmalakanaan joka on 'napakkaa panamapuuvillaa'(mikä mainittiin ko.lakanan sivulla)
koska se on tarpeeksi paksua kangasta, ettei patjan 'oikea'väri kuulla läpi.
Aikaisempaan postaukseesi viitaten, oliko se niin, että tilasit uuden sängynpäädyn?
Omani pitäisi tulla viim. kolmen viikonkuluttua (uskaltauduin tilaamaan puuvilla-pellavaisen, valkoisena).

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Eiköhän se patjansuojus pysy hyvin myös siinä alimmaisessa patjassakin.

Tilasin kyllä sen sängynpäädyn mutta toimitus menee vasta viikolle 20, joten pitää vähän aikaa pitää vielä malttaa odottaa. Loppujen lopuksi päädyin mustaan väriin, sillä en uskaltanut ottaa valkoista. Lisäksi ajattelin, että musta väri antaa mukavasti kontrastia vaaleisiin liinavaatteisiin. Helmalakanan tilasin lopulta myös samasta paikasta, joten tulee olemaan samaa materiaalia kuin sängynpääty.

En malttaisi odottaa, että saan sängyn kokonaisuudessaan valmiiksi! Tällä hetkellä sänky näyttää vielä vähän keskeneräiseltä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.