New In

Fabulous Things

Hankin Tallinnan reissulta myös lämpimät lampaankarva-tossut. Näillä tossuilla ja lämpimällä kylpytakilla aamutkin lähtevät paremmin liikkeelle. Tosin sunnuntaisin nämä saattavat jäädä jopa päivän asuksi. Tossut löytyivät Kaubamajasta.

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Lämpimän näköiset töppöset! Itsekin kaivoin esiin saman tyyppisen hieman paksumman aamutakin, joka on valkoinen, hotellityyliin ;) Toistaiseksi jaloissa ihan ns.tavalliset karvatossut, mutta lampaankarvaisista kyllä haaveilen. Tuollaisia harmaita en olekaan tainnut ennen nähdä, näyttävät omaan silmääni kivemmiltä kuin ne perinteiset ruskeat! Myös malli on kivempi kuin useimmissa.

Fabulous
Fabulous Things

Nämä tossut ovat kyllä todella lämpimät! Tykkään enemmän malleista, jotka ovat takaa auki,  sillä ovat helppommat laittaa jalkaan. Harmaa väri oli kyllä yksi ostokriteereistä ;)

Kohti elämää

Aivan ihanat. Olen haaveillut samantyylisistä itsekin :) Kaikkea vain ei voi saada.

Fabulous
Fabulous Things

tossu.jpg

DinSkon valikoimasta löysin tällaisen vaihtoehdon hintaan 49,90, eivät ole ihan yhtä pörröiset mutta malliltaan aika lähellä. Tämän tyyppisiä tossuja varmaan saa alennusmyynneistä joulun jälkeen, kun ei ole enään lahja-sesonki, jos jouluna paketista sellaisia ei löydy.  Omat tossuni olivat varsinainen löytö, sillä ne maksoivat alle 20€. Kaubamajasta sai Siljan-kortilla vielä 10% alennuksen.

LadyBlue (Ei varmistettu)

Ei voi olla totta! Miten onnistutkin aina tekemään noin mahtavia löytöjä. Täytyypä katsoa aleista tai sitten toivoa, että joku lähtisi Tallinnaan ja voisi piipahtaa Kaubamajassa puolestani jos noita olisi myös minun kokoani :) Näyttävät kyllä ihan hyviltä nuo DinSkonkin toffelit.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.