New In

Fabulous Things

Kuten eilen Travel -jutussa mainitsin Joikin soijavahasta valmistetut tuoksukynttilät ovat pakollinen ostos Tallinnan reissulla. Aikaisemmalta reisulta kotiin mukana tuli Creme brulee tuoksuinen kynttilä, siitä voit lukea lisää tästä New In -jutusta. Tällä kertaa mukaan tarttui hieman keväisempiä tuoksuja kuten Lemon sorbet ja Wild Jasmine. Hinnat olivat hieman nouseet viime kerrasta, nyt hinta oli 7,50€. Kesäksi varmaan pitää vielä ostaa Strawberries & wine tuoksuinen kynttilä...

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Nämä ovat edelleen minunkin ostoslistallani. 7,50€ ei onneksi ole päätähuimaava hinta, monista tuoksukynttilöistä kun voi joutua pulittamaan 20-30€! Täytyy varmaan kipaista Stockalle ostoksille (vaikka ovatkin siellä vähän hinnakkaampia) kun en tiedä milloin tulisi mentyä Tallinnaan.

Nuo ei todellakaan ole pahan hintaisia, verrattuna Toccan kynttilöihin, jotka ovat omia suosikkeja. Tosin niistä pieninkin palaa pienen ikuisuuden ja tuoksu on vähintäänkin huumaava. Pitää pistää merkki korvan taakse. :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Juu ei tuo 7,50€ ole paha hinta todellakaan. Ainut ongelma on, että valinnanvaraa eri tuoksuista on paljon, en meinannut osata päättää mitä ostan. 

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jonayla,

Suosittelen todella näitä JOIKin kynttilöitä, tuoksuvaihtoehdot ovat mielenkiintoisia. Lisäksi soijavaha on kuulema kynttilöissä ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.