New In

Fabulous Things

Stockmannin Premiere-lehdestä löysin ihania koristeita kesään. Nämä oli pakko käydä heti hakemassa kotiin, vaikka kesään on vielä aikaa. Ostin purkin pieniä simpukoita sekä pussillisen ajopuunpaloja. Näistä saa luotua kauniita kynttiläasetelmia kesäksi. Simpukoita ja näitä puunpaloja voi myös sijoittaa isoon lyhtyyn koristeeksi, lyhdyn löydät tästä Livingroom Details -jutusta. Näillä koristeilla saadaa luotua juuri sellaista tunnelmaa mitä esittelin aikaisemmin Inspiration -jutussa.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Ihania! Mulla tulossa vähän saman tyyppistä juttua ensi viikolla, joten stay tuned ;) Tajusin muuten just, että mullahan on koko Premiere-lehti vielä lukematta, taidankin ottaa sen käsittelyyn tänä iltana, ihanaa!

http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Fabulous
Fabulous Things

Hei M!

Näitä ajopuunpaloja etsin viime kesänä joka paikasta, mutta ei tullut missään vastaan. Nyt oli pakko hankkia ne heti, vaikka kesään on vielä aikaa... En malta odottaa, että pääsen tekemään ihania kesäasetelmia näistä, mutta vietetään tuo pääsiäinenkin ensin pois alta :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Eikö olekkin ihania! Nämä täydentävät hyvin viime kesänä ostamiani Riviera Maisonin simpukoita. Täytyykin käydä sitten katsomassa mitä sinun blogin puolelta ensi viikolla löytyy :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.