New In

Fabulous Things

Voiko viikonloppu alkaa paremmin, kuin uusi laukku olalla? Eilen illalla lähetti toi Fendin laukun, jonka tilasin viime viikolla Farfetchin alennnusmyynnin loppurysästä. Siitä kerroikin teille aiemmin tässä Sneak Peek -jutussa. Laukku lähetettiin Italiasta Andrea Morando liikkestä. Tämä laukku pääsee huomenna heti käyttöön!

Laukku on vahvaa sinistä FF-canvasta ja sisällä on beige vuorikangas. Laukussa on muotoonommeltu pohja, joten se pysyy ryhdikkäästi pystyssä vaikka laukussa ei ole mitään sisällä. Kantokahvat ovat raidallista sini-valkoista kangasta. Kantokahvat ovat onneksi niin pitkät, että laukkua voi kantaa hyvin myös olalla.

Suunnitelmani mukaan uusi laukku sopii yhteen Guccin sandaalien kanssa. Tässä on minulle täydelliset kesäasusteet lomareissulle :)

 

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.com/

Onnittelut, hauska hankinta! Kivan värien ja siksi hauskan erilainen :) Hyvä myös tietää, että Farfetchin kautta tilaaminen sujuu hyvin! Tyylikästä viikonloppua :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko,

Kiitos! Minulla on ilmeisesti menossa jokin sininen kausi ja pitihän noille kengille saada kaveri. Yksi syy myös tähän valintaan on se, että en pidä ruskeasta FF- kuosista. Pidän enemmän siitä raidallisesta ruskeasta Fendin kuosista. Tilaus sujui ihan hyvin ja se lisäalennus oli kyllä todella hyvä asia. Toimitus kesti noin viikon. Hyvää viikonloppua myös sinulle :)!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.