New In

Fabulous Things

Vanha silitysrauta lopetti toimintansa viime viikolla, joten uuden sellaisen hankinta oli viikonlopun ostoslistalla. Valikoimaa tutkiessani olin yllättynyt miten paljon erilaisia vaihtoehtoja nykyään silitysraudoistakin löytyy. Ostokriteerit olivat, että silitysraudan tuli olla tehokas mutta ei saa viedä liikaa tilaa. Erilaiset silityskeskukset ovat varmasti tehokkaita, mutta meillä ei ole valitettavasti tilaa säilyttää sellaista. Ostoskoriin päätyi Tefalin johdoton höyrysilitysrauta. Siinä oli tarpeeksi tehoa ja johdottomuus oli mukava lisäominaisuus.

Gigantin nettisivuilla kuvaillaan silitysrautaa näin: "Silittämisen johdoton vapaus on nyt täällä. Tefal Freemoven 4200 watin tehon takaa, että saat haluamasi silitystuloksen helposti ja kätevästi. Voit unohtaa johtosotkut, sillä Freemovella silität siellä missä sinulle parhaiten sopii: olohuoneessa, kodinhoitohuoneessa, makuuhuoneessa tai vaikka keittiössä. Silitysrautaan kuuluu latausasema, joka on helppo asettaa silityslaudalle. Silitysraudalla voit silittää 25 sekunnin ajan, jonka jälkeen rauta latautuu nopeasti uudelleen vain neljässä sekunnissa. Merkkiääni kertoo, milloin silitysrauta on aika ladata uudestaan. Silitysrauta latautuu kätevästi samalla, kun vaihdat silitettävän vaatteen asentoa".

"Freemoven ainutlaatuinen Ultragliss Diffusion -pohja jakaa höyryn tasaisesti ja liukuu silitettävällä pinnalla pehmeästi. 2-in-1 -järjestelmä säätää höyryn voimakkuuden ja lämpötilan valitun kankaan mukaan. Saat yhtä tehokkaan silitystuloksen kuin perinteiselläkin silitysraudalla. Säädettävä höyryntuotto 0-35g/min ja 150g/min lisähöyry takaavat sileän ja raikkaan tuloksen. Pystyhöyrytystoiminnon avulla silität muun muassa verhot ja vaateripustimessa säilytettävät vaatteet. Sisäänrakennettu kalkinpoistojärjestelmä pidentää raudan käyttöikää ja helpottaa puhdistusta".

Silitysrauta löytyi tosiaan Gigantista hintaan 129€, kun vastaavasti sama rauta oli Stockmannin nettikaupassa hintaan 159€. Aikamoinen hintaero!

 

Kommentit

Niilonpoika (Ei varmistettu)

Vanha artikkeli, jo, mutta ihmettelen kun kukaan ei ole hokannut kommentoida silitysraudan tehoa.
Siinä on numerot menneet väärinpäin, ei 4200W vaan 2400W.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.