New In

Fabulous Things

Tilasin Elloksen alennusmyynnistä muutaman Himlan silkkipäiväpeiton kokeiltavaksi. Aikaisemmin tilasin jo yhden päiväpeiton, mutta viivästyneen toimituksen takia se ei ole vieläkään saapunut. Näistä päiväpeitoista kerroin teille aikaisemmin tässä Shopping -jutussa. Kokeiltavana oli neliötikattu vaalea beige päiväpeitto (kuva yllä) ja valkoinen pistetikattu päiväpeitto (kuva alla). Arvaatteko jo kumpaan vaihtoehtoon päädyin?

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin beigeen päiväpeittoon, sillä sen värimaailma sopi täydellisesti makuuhuoneessa olevaan helmiäislamppuun. Beige väri antaa hieman kontrastia valkoisen päiväpeiton kanssa. Lisäksi neliötikkaus on rauhallisemman näköinen, kuin pistetikkaus. Ostin silkkipäiväpeiton pienessä koossa, koska tarkoitus on pitää päiväpeittoa ainoastaan sängyn jalkopäässä puolipäiväpeiton tapaan. Sama päiväpeitto eri väreissä löytyy tästä.

Toivottavasti en pidä siitä vaalean ruskeasta päiväpeitosta, joka saapuu ehkä joku päivä...

 

Kommentit

Izziii (Ei varmistettu)

Heippa!
Yritin löytää teidän upean valkoisen päiväpeitteen elloksen sivuilta. En löytänyt sieltä muuta kuin beigen. Tietäisittekö mistä saisi just toin valkoisen silkkisen päiväpeitteen tai millä nimellä se löytyisi netistä? Mutta tosiaan teillä on upea sisustuskokonaisuus!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin olen yrittänyt etsiä samaa, tuo valkoinen pistetikattu ois just täydellinen mun makkariin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin olen yrittänyt etsiä samaa, tuo valkoinen pistetikattu ois just täydellinen mun makkariin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.