New In

Fabulous Things

Reilu viikko sitten saapui mukava paketti, jonka tilasin italialaisesta nettikaupasta Andrea Morandolta. Olin aikasemmin saanut 100 euron lahjakortin nettikauppaan ja sieltä löytyikin paljon kaikkea kivaa... Lahjakortista kerroin aikaisemmin tässä Shopping -jutussa.

Olen pitkään haaveillut Guccin toilet-laukusta ja nyt minulle tuli hyvä tilaisuus tilata se tämän lahjakortin myötä. Huomasin lisäksi, että kyseinen toilet-laukku oli lisäksi 20 euroa edullisempi, kuin Guccin omassa nettikaupassa. Tämä laukku on tehty kestävästä GG-kanvaasista, joten tämä tulee palvelemaan minua usean vuoden ajan. Laukku on malliltaan iso, koko on 27x13x15cm. Laukussa on kaksi erillistä vetoketjullista taskua, joiden avulla tavarat pysyvät paremmin järjestyksessä.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Oi mikä ihanuus, hieno! Hyvän valinnan teit :) Hei sinullahan on Fendin pipo, onko villa pehmeää vai saattaako kutittaa? Minua polttelisi yksi pipo, mutta emmin kun en pääse ennalta kokeilemaan neulosta.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Kiitos :)! Tämä oli aika varma valinta. Olen haaveillut tästä jo useamman vuoden ajan. Nyt oli niin hyvä hetki hankkia se, kun oli se lahjakorttikin. Se myös sopii muihin matkavarusteisiin... Fendin pipoon olen ollut tyytyväinen. On olllut käytössä melkein joka päivä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.