NEWS

Fabulous Things

Tänään klo. 19 Avalta alkaa Rachel Zoe Projectin neljäs tuotantokausi! Harmiksi Brad ei ole enään mukana tällä tuotantokaudella, mutta uusia kuviota kauteen tuo varmasti Rachelin raskaus. That´s bananas! Tämä kauden avausjakso olisi vaatinut todellisen "katsomovarustelun" kuten esim. Weekend Style -jutussa, mutta tällä kertaa joudun tyytymään terveelliseen hedelmäsalaattiin.

Kuva / www.bravotv.com

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Olen yrittänyt useampaan otteeseen katsoa tuota sarjaa, mutta jotenkin se oli stressaavan oloinen ja tunnelma oli vähän jännttynyt/kiireinen, joten näin parhaaksi olla katsomatta. Saattoivat kyllä olla niitä alkukausien jaksoja, ehkäpä sarja on muuttunut!

P.S Täällä on meneillään pienoinen sisustuskriisi. Yhtenä päivänä haluan, että on kontrasteja ja seuraavan taas kaiken pitäisi olla valkoista. Onkohan tämä joku odottamaton vuoden- / sesonginvahteen kriisi?!

Kippuralla

Unohdin! Pelastaakohan nettitv.. toivotaan :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Se on kyllä totta, että ohjelma on kyllä vähän vatsahaava-meininkiä! Uskon, että tämä tuotantokausi on vielä vauhdikkaampi kun Rachel on raskaana ja on lanseeramassa samalla omaa mallistoonsa. Joten stressiä ja kiirettä tulee varmasti olemaan... Oma elämä tuntuu sarjan jälkeen hyvin rauhalliselta ja tasapainoiselta!

Vuoden vaihteen jälkeen on aina sellainen olo, että haluaisi laittaa kaikki paikat uuteen uskoon. Uskon, että tämä koskee useampaa meitä intohimoisia sisustajia. Itselläni on kanssa tullut sellainen olo, että haluasi kotiin jotain väriä... Tästä tulee juttua lisää loppuviikosta. Kullaan taas, hyvää viikkoa!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Kippuralla!

Ei hätää ohjelma on nähtävissä osoitteessa www.katsomo.fi. Multakin meinasi mennä ihan ohi eilinen jakso!  Ihme, että uutta tuotantokautta ei olla mainostettu hirveästi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.