News

Fabulous Things

Habitare messuilla oli näytillä mielenkiintoinen uutuus-merkki Suomen markkinoilla. Nimittäin Vepsäläinen on ottanut valikoimiinsa Canada Goose Homen tuotteet. Näitä tuotteita on jo useamman vuoden ajan voinut nähdä Tukholman sisustusliikkeissä, mutta nyt nämä klassiset kodintekstiilit ovat saatavilla myös täällä Suomessa. Tarkemmin malliston tuotteisiin voit tutustua merkin nettisivuilla, sinne pääset suoraan tästä. Puhutteleeko teitä tämän tyyliset kodintekstiilit?

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Jos olisi mökki vaikka Aspenissa niin voisin sisustaa sen näillä tekstiileillä :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Juu noista punaisista tekstiileistä tulee kyllä aika mökkifiilis.Mallistossa oli kyllä rauhallisempia väriyhdistelmiä harmaata ja beigeä. Ne ehkä olisivat enemmän minunkin makuun...

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Itse tykkään eleettömimmistä tekstiileistä, merkki liian isosti esillä ja kokonaisuus on sekava. Vähän liikaa printattu logoa joka paikkaan.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Nuo huovat ovat kyllä aika överit, sopisi korkeintaa mökkille. Pussilakanoissa oli kyllä todella kivoja klassisia ruutu- ja raitakuoseja, myös hillitymmissä väreissä. Olen myös ihastellut merkin untuvapeittoja ja tyynyjä Ruotsissa. Uskon, että merkin tuotteet olisivat laadukkaita, koska takit ovat ainakin hyvin laadukkaasti valmistettu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.