News

Fabulous Things

Nyt kun kalenteri on kääntynyt elokuun puolelle, voi hyvin jo alkaa fiilistelemään syksyn sisustustuotteita. Aikaisemmin keväällä sain kutsun Gant Home Syksy/Talvi 2014 malliston esittelyyn ja nyt kerron teille mitä kaikkea ihanaa syksy tuo tullessaan. Paisley-kuvio jatkaa voimakkaasti Gant Homen mallistossa ja syksyllä Key West Paisley pussilakanaan tulee monta kaunista väriä. Vaaleaan beige-harmaaseen värimaailmaan syksyisempää tunnelmaa saadaan yhdistämällä siihen harmaita turkistekstiileitä ja paksuja villaisia huopia.

Mallistossa paljon erilaisia pehmeitä syksyisiä huopia. Huovissa on todella valinnanvaraa, sillä niistä löytyy ruutua, tähteä, raitaa sekä paisley ja zigzag-kuvioita.

Eniten syksyn mallistossa minua miellytti harmaa-musta värimaailma. Yllätys yllätys! Erityisesti mieleeni jäi tuo todella tyylikäs harmaa Key West Paisley pussilakana. Tuo pussilakana sopisi täydellisesti meidän makuuhuoneen sisustukseen. Myös kuvassa näkyvä paisley-kuviollinen huopa oli todella ihana. Tähän värimaailmaan kuului myös musta tikattu koristetyyny, joka oli todella ylellinen ja tyylikäs. Siitä minulla valitettavasti ei ollut hyvää kuvaa. 

Myöskään sinistä värimaailmaa ei ollut unohdettu syksyn mallistosta. Uutta modernia ilmettä siniseen värimaailmaan oli saatu yhdistämällä siihen mustaa ja harmaata. Musta-sininen paisley-pussilakana näyttää todella tyylikkäältä. Uskon, että tämä sininen värimaailma puhuttelee myös miehiä.

Perinteisten tähtikuvioden lisäksi sinisestä värimaailmasta löytyi paljon erilaisia kuvioaiheita. Pussilakanoissa on esimerkiksi tyylikkäitä raitoja ja zig-zag kuviota.

Syksyn mallistossa on myös värien ystäville viininpunaisen ja tummanvihreän sävyjä. Garden Lily -pussilakanassa on todella lämmin syksyinen tunnelma. Tähän värimaailmaan yhdistetään rentoja ruutuja ja nahkaa. Aikaisemmin mainitsemasta tikatusta nahkaisesta koristetyynystä löytyy mallistosta myös beige väri.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.