Online Shopping

Fabulous Things

Uuteen sänkyyn haluan ehdottomasti näyttävän topatun sängynpäädyn. Länna Möblerin nettikaupasta löysin tämän tyylikkään Mille Nottin Paula -sängynpäädyn. Paula sängynpäätyä on saatavilla seitsämässä eri koossa. Kankaan sängynpäätyyn voi valita canvaasin ja pellavan väliltä. Puuvillacanvaasia löytyy viidessä eri värissä ja pellavaa kahdessa eri värissä. Pellavakankaaseen tulee pieni lisämaksu. Länna Möblerin valikoimasta löytyy myös Englessonin Taylor -sängynpääty, jota olen aikaisemmin ihastellut tässä Shopping -jutussa. Pidän kuitenkin enemmän Mille Nottin kangasvaihtoehdoista, joten luultavasti tulen päätymään tähän vaihtoehtoon. Vielä pitäisi päättää sängynpäädyn materiaali ja väri harmaan, valkoisen ja mustan väliltä... 

Kuvat / www.lannamobler.se

Kommentit

Susanna Koo (Ei varmistettu)

Minulta ääni valkoiselle :)
Meidän Engelsson jälleenmyyjällä kävin katsomassa tänään kangasvaihtoehtoja tulevaan päätyyn,
kun viimein tein päätöksen hankkia päädyn meidän kotiin.
Itse pohdin hieman vielä valkoisen ja pellavan väristen väliltä.
Lähinnä mietityttää kuinka valkoinen kestää 'puhtaana',
hintaeroa on kuitenkin jonkun verran myös tuossa pellavakankaassa ja 'ei pellava' kankaassa.
Toisaalta taas pellavanväri antaisi ehkä hieman 'armoa' puhtaana pidossa (vaikka beigeen olen sisustuksessa jo aikas kyllästynyt).

Vielä muutama päivä asiaa miettiä ja tehdä tilaus. Sängynpäädystä saa ko. liikkeessä 20% alennuksen vielä tämän viikon (ilmeisesti myös sama kampanja kaikilla jälleenmyyjillä).

Fabulous
Fabulous Things

Hei Susanna Koo!

Kiitos äänestä! Itsekkin haaveilen tuosta valkoisesta mutta pelkään sen olevan liian arka väri. Kokemusta löytyy nimittäin valkoisesta rahista olohuoneessa. Varmaan päädyn lopulta tummaan väriin. 

Huomasin kanssa tuon Englessonin tarjouksen ja sen pohjalta lähdin kartoittamaan tarjontaa tarkemmin. Kannattaa muuten verrata Länna Möblerin hintoja, oli nimittäin aika edulliset toimitusmaksut Suomeen. Oli myös se -20% tarjous Englessonin sängynpäädyistä. 

Katsotaan mihin lopputulokseen täällä päädytään... Vielä pitäisi hommmata myös se sänkykin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.