Shopping

Fabulous Things

Tein pientä kartoitusta siitä mitä voisin tulevalta Pariisin matkalta ostaa. Ensimmäinen must-ostos on tietenkin Diptyquen tuoksukynttilä. Valikoimassa on niin monta mielenkiintoista tuoksua, että vaikeaksi menee valita vain yksi tuoksu. Ehkä voisinkin ostaa kolmen pienemmän kynttilän paketin, jotta valinta ei olisi niin vaikea. Pakollinen käynti on tietenkin Zara Homessa, jonka valikoimasta löysin nämä mustat paperinarusta kudotut koristetyynynpäälliset. Eihän kesäsisustuksen välttämättä tarvitse täysin koostua vaaleista väreistä? Flamantissa voi käydä ihastelemassa kaikkea kaunista, vaikka sieltä ei ostaisikaan mitään kotiinvietävää. Tämän metallisen pöytäkoristeen kyllä ottaisin mielelläni osaksi meidän sisustusta.

Madurasta vuorostaan voisin ostaa tämän mustan säilytyslaatikon. Säilytyslaatikko taittuu kasaan, joten se mahtuisi hyvinkin matkalaukkuun mukaan. Pellavaiset pyyhkeet kuulostavat jotenkin ihanan kesäisiltä. Näitä pellavapyyhkeitä pitää ehdottomasti käydä katsomassa sisustusliike Mercissä. Blanc d'Ivoiresta löytyy huonekalujen lisäksi myös paljon tyylikkäitä sisustustuotteita. Osan tuotteiden hinnat eivät ehkä mahdu matkabudjettiin, mutta esimerkikisi tämän metallisen kulhon nahkaisilla kahvoilla saa noin 50 eurolla. Pariisin suurissa tavarataloissa on laajat valikoimat tuoksuja, joten sellainen on myös ostoslistalla. Tähän Karl Lagerfeldin uuteen tuoksuun pitää päästä tutustumaan lähemmin. Tämä kaunis pullo sopisi hyvin myös sisustusesineeksi.

Tässä oli vain muutama sisustusliike listattuna, joissa reissun aikana on pakko käydä. Onko teillä hyviä vinkkejä ihanista sisustusliikkeistä Pariisissa ja mitä sieltä kannattaisi ostaa kotiin?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.