Shopping

Fabulous Things

Useassa blogissa on laadittu vuodelle 2015 haavelistoja, joten tein itsekkin haavelistan siitä mitä haluaisin uusia meidän makuuhuoneen sisustuksessa. Sisustuksen tyyliä en halua juurikaan muuttaa, vaan haluaisin päivittää sisustusta laadukkailla ja ajattomilla kalusteilla sekä tekstiileillä. Budjetti tietenkään ei ole esteenä tässä haaveilussa. 

1. Balmuirin mustaan nahkaiseen Kensington lipastoon ihastuin täysin, kun näin tällaisen ensimmäisen kerran Habitare messuilla muutama vuosi sitten. Nahkapinta ja metalliset yksityiskohdat tekevät tästä kalusteesta todella ylellisen ja tyylikkään. 

2. Verhoiksi makuuhuoneessa haluaisin vaihtaa hohtavat ylelliset silkkiverhot. Nämä Villa Stockmann silkkiverhot harmaassa sävyssä sopisivat täydellisesti meidän makuuhuoneen tapetin kanssa. 

3. Säihkettä sisustukseen antaisi Laura Ashleyn näyttävä pyöreä peili. jonka voisi ripustaa esimerkiksi sängyn päälle. 

4. Ylelliseen makuuhuoneen sisustukseen kuuluu tietenkin laadukkaat liinavaatteet. Balmuirin ylelliset St. Tropez pussilakanat antaisivat petaukseen hillityn ja klassisen ilmeen.

5. Kattovalaisimen haluasin vaihtaa myös näyttävämpään valaisimeen. Tämä Laura Ashleyn klassinen kattokruunu olisi oiva valinta.

6. Petaukseen kontrastia ja tekstuuria saisi Balmuirin harmaalla Kid mohair huovalla.

7. Yöpöydiksi haluasin peilipintaiset pienet lipastot, jotka toisivat avaruutta sisustukseen. Samantyyppinen yöpöytä löytyy ainakin sisustusliike Salin valikoimista.

8. Yksi tärkeimmistä asioista makuuhuoneen päivityksessä olisi uusi sänky ja sängynpääty. Englessonin Taylor sängynpääty olisi juuri sellainen, jonka haluaisin uuteen sänkyyn.

9. Pehmeyttä ja lämpöä makuuhuoneeseen toisivat Alpaka merkin koristetyynyt ja käytävämatot.

Kommentit

Susanna Koo (Ei varmistettu)

Upeita sisustuksen tuotteita!
Olen ihastellut samanlaista Engelssonin päätyä kaupunkimme sisustusliikkeessä, mutta toistaiseksi pääty on kuitenkin vielä haaveilulistalla, värikin on vielä hakusessa. Meillä on olohuoneessa nuo helmenharmaat silkkiverhot ja voin ehdottomasti suositella niitä. Samanlaiset verhot valkoisena olen ajatellut kesäksi hankkia.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Susanna Koo!

Kiitos! Täytyy kyllä sanoa, että minun ei ole vaikea löytää upeita sisustustuotteita, ainoastaa vaikeuksia tulee löytää niihin sopiva budjetti. Kun muutimme tähän asuntoon reilu kolme vuotta sitten makuuhuoneen kalusteet siirtyivät melkein kokonaisuudessaan vanhasta asunnosta, joten nyt on ehkä tullut aika lähteä niitä uusimaan. Harmikseni kaikkia ei voi kuitenkaan hankkia kerralla!

Sängynpäädyn kanssa pohdin valkoisen ja harmaan välillä. Lopulta voi olla, että päädyn kumminkin valkoiseen. Sama väripohdinta koskee myös verhoja. Tiedätkö on silkkiverhojen valkoinen väri luonnonvalkoinen vai puhdas valkoinen?

Susanna Koo (Ei varmistettu)

Hei,
ilmeisesti valkoiset verhot ovat enemmän luonnonvalkoiset kuin puhtaan valkoiset. Tämä on hieman mietityttänyt itseänikin vielä verhojen oston suhteen, Oma mieltymys kuitenkin enemmän se puhtaan valkoinen.
Kuinkas sattuikaan, että minäkin olisin harmaan tai valkoisen päädyn kannalla. Valkoinen olisi ehkä kuitenkin monikäyttöisempi jos haluaa vaihdella makuuhuoneen värejä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.