Store of the Month

Fabulous Things

Varsinaisesti kyseessä ei ole myymälä, vaan Balmuirin uusi shoppi Helsingin keskustan Stockmannilla. Balmuirin shoppi on vaihtanut paikkaa tavaratalon viidennessä kerroksessa ja sijaitsee nykyään muiden kansainvälisten kodintekstiilibrändin kanssa samalla alueella. Uudessa shopissa on avarat isot ikkunat, joista avautuu kauniit näkymät Aleksanterinkadulle. Ikkunat antavat shopille avaruutta ja valoisuutta. Shopin valikoimassa on paljon Balmuirin ylellisiä ja laadukkaita liinavaatteita, pyyhkeitä ja huopia.

Shopissa on ylellisiä pellavaliinavaatteita useassa eri värisävyssä. Pellavaliinavaatteiden lisäksi valikoimassa on pellavaisia Homewear -tuotteita pellavatopeista pellavahousuihin.

Osa shopin tuotteista on myös saatavilla Stockmannin verkkokaupassa. Täydellisen tuotevalikoiman löydät Balmuirin omasta verkkokaupasta.

Shopista löytyy paljon erilaisia ylellisiä torkkuhuopia. Suosikkini ehdottomasti on tyylikkäät Highland-huovat, jotka ovat 100% cashmerea. Näistäkin löytyy monta ihanaa värisävyä. Näiden lisäksi löytyy pörröisempiä mohair-huopia sekä ohuena, että paksuina.

Osastolla on ihana muhkea petaus pellavaliinavaatteista, jonne tekisi mieli hypätä löhöilemään. Pellavaisen petauksen viimeistelee muhkea mohair-huopa.

Valikoimasta löytyy myös ohuempia cashmere-huopia hempeissä sävyissä.

Valikoimassa on myös pyyhkeitä ylellisestä vohvelimaisesta pellavasta neljässä kauniissa värisävyssä. Pyyhkeisiin löytyy myös yhteensopiva pellavakylpytakki, jonka materiaali on myös vohvelipintaista 100% pellavaa.

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Alkaa olla jo vähän liian räikeää tämä Balmuirin yhteistyö. Kyllä tällainen mainossisällöksi luokiteltava postaus pitäisi merkitä asianmukaisesti.

Balmuir-postauksia on jo niin monta, että brändi ansaitsisi jo oman tägin.

Fabulous
Fabulous Things

Hei nimetön vierailija,

Kiitos palautteestasi. Olen aina pyrkinyt kertomaan suoraan mitkä jutut ovat toteutettu blogiyhteistyön kautta. Olen myös yrittänyt muistaa merkata * tai muuten mainita kaikki tuotteet, jotka olen saanut blogiyhteistyön kautta. Haluan kertoa lukijoille suoraan ja avoimesti jatkossakin mitkä jutut liittyvät blogiyhteistöihin.

Voin käsi sydämmellä sanoa, että tämä juttu on toteutettu aivan omasta mielenkiinnosta merkkiä kohtaan. Tämä juttu ei ole toteutettu blogiyhteistyönä merkin kanssa, joten sen takia jutussa ei ole mainintaa blogiyhteistyöstä. Vastaavanlaisia tuote-esittelyitä olen toteuttanut myös muista merkeistä.

Voin sanoa, että jatkossakin blogissani tulee olemaan blogiyhteistöitä eri merkkien kanssa, joten toivottavasti tämä ei saa sinua lopettamaan blogini lukemista.

abfab (Ei varmistettu) http://www.abfab.dk

Mahtavat kumakulvat. Todella tyylikästä.

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos! Kannattaa käydä tutustumassa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.