Summer Details

Fabulous Things

Viime viikkoina olemme innostuneet käymään pelaamassa tennistä. Innostus heräsi, kun kävimme yhtenä viikonloppuna aamiaisella Kalastajatorpan tennisklubilla. Siitä voit lukea lisää tästä Weekend Style -jutusta. Olemme käyneet pelaamassa Mustikkamaan ulkotenniskentällä. Mustikkamaalla on neljä asfalttipäällysteistä kenttää, joissa saa käydä pelaamassa ilmaiseksi. Kentät ovat auki 8-21 ja toimivat jonotus-systeemillä, eli nopeat syö hitaat.

Tenniskenttien takana näkyy ravintola Alia, jossa kävin bloggaaja-brunsilla kesäkuussa. Siitä voit lukea lisää tästä Weekend Style -jutusta. Tietenkin Mustikkamaan ranta on myös ihan tenniskenttien lähellä, joten pelin jälkeen voi käydä raikastumassa viileässä merivedessä.

 

Kommentit

Kristina (Ei varmistettu)

Tennis on ihan mielettömän hauskaa! Sitä pelatessa tulee urheiltua tehokkaasti ihan huomaamatta, ja ulkona pelaaminen kesällä on tosi mukavaa! Suosittelen kokeilemaan Mustikkamaan asfalttikenttien lisäksi myös Herttoniemen liikuntapuiston hiekkatekonurmikenttiä. Mielestäni alusta on siellä parempi jaloille, ja muutenkin. Ne on myös kaupungin kenttiä eli ilmaisia koko kesän, ja melko lähelle pääsee metrolla (Siilitie) tai bussilla nro 58.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Kristina,

Kiitti vinkistä! Ollaan käyty Mustikkamaalla, kun meiltä pääsee sinne kätevästi pyörällä. Pitää kyllä käydä joskus testaamassa tuota Herttoniemen kenttää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.