Summer Details

Fabulous Things

Keskiviikkona saatiin nauttian ihanan aurinkoisesta ja lämpimästä illasta. Suuntasimme heti töiden jälkeen merenrantaan piknikille, jonne herkut oli valmisteltu jo valmiiksi edellisenä iltana. Tähän juttuun keräsin kesäiselle piknikille sopivia tuotteita Riviera Maisonin ja Gant Homen valikoimista. White On White -liikkeen valikoimista löysin kauniita Riviera Maisonin muovisia astioita. Nämä kirkkaasta muovista valmistetut astiat ovat samalla tyylikkäät, että käytännölliset. Kesäiseen piknikiin merenrannalle tarvitaan myös pirteät rantapyyhkeet, jotka vuorostaan löytyivät Gant Homen valikoimasta. Suurelle rantapyyhkeelle mahtuu hyvin herkuttelemaan piknik-eväitä sekä nauttimaan auringosta. 

Piknikille tein raikkaan kesäisen salaatin, jossa oli granaattiomenaa, viinirypäleitä, grillijuustoa, kurkkua ja salaattia. Värikäs salaatti tulee kauniisti esille Riviera Maisonin Salads & More -kulhoista. Salaatin kanssa oli croisantteja ja suolakeksejä, jotka tarjoilin posliinisista simpukankuoren muotoisista lautasista. Kattausta täydentää kokonaisuuteen sopivat Riviera Maisonin muoviset aterimet, joissa on koristekuviointi.

Piknikille mukaan sain Mixtec Oy:lta herkullisia Rauchin Happy day -mehuja. Testattavaksi halusin ehdottomasti granaattiomenamehua. Tähän herkulliseen mehuun lisäsin limeviipaleita, granaattiomenaa ja vähän kivennäisvettä, josta sain todella raikkaan kesäisen juoman. Tämä sopi täydellisesti tekemäni salaatin pariksi. Suosittelen kokeilemaan! Mehun tarjoilin Riviera Maisonin tyylikkäistä muovimukeista, jossa on kaunis kristallimainen kuviointi. Samaan sarjaan kuuluu myös kannu ja pienempi muovimuki.

Eväät katoin Riviera Maisonin valkoisien tablettejen päälle. Näiden parina toimi yhteenkuuluvat siniset kankaiset servetit ja metalliset servettirenkaat. Servettirenkaissa on merelliseen piknikkiin sopivasti ankkuri- ja venekoristeet. Kaikki nämä myydään yhdessä paketissa, eli 2 kpl tabletteja, 2 kpl servettejä ja 2 kpl servettirenkaita samassa paketissa.

Jälkiruuaksi oli tarjolla mansikka-raparperirahkaa, jonka tarjoilin pienistä muovisista Riviera Maisonin pikareista. Jälkiruuan pariksi valitsin Rauchin mansikkanegtari-mehun, jonka täyteläinen maku sopii täydellisesti kesään. Mansikkanektarissa hedelmäpitoisuus on vähintään 50% ja se sisältään vähintään 30% mansikkapyrettä.

Piknikillä mukana oli myös Gant Homen Window Check kylpypyyhkeet, joiden värit sointuivat hyvin yhteen raidallisten rantapyyhkeiden värimaailmaan.

* Riviera Maisonin astiat / White on White

* Gant Homen pyyhkeet / Gant Store, Galleria Esplanad

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.