Travel

Fabulous Things

Kuten jo aikaisemmin mainitsin teille olimme viikonloppuna risteilyllä Tukholmassa. Tukholmassa testasimme uutta "pikaruokaravintolaa" nimeltä Vigårda. Vigårda sijaitsee keskeisellä paikalla Mood -ostoskeskuksen yhteydessä. Vigårdan ideana on tarjota laadukasta pikaruokaa, joka on tehty tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Raaka-aineet hankitaan suoraan maatiloilta eri puolilta Ruotsia.

Ravintolan ideana on, että asiakas saa rakentaa omanlaisensa aterian eri vaihtoehdoista. Asiakas saa valita hampurilaiseensa haluamansa pihvin ja kastikkeen. Lisukkeeksi saa ottaa ranskalaiset tai salaatin kolmesta vaihtoehdosta. Itse valitsin hampurilaiseen original-pihvin ja lisukkeeksi otin ranskalaiset sekä papusalaatin. Kokonaisuuteen otin kastikkeeksi paprika/valkosipuli kastikkeen. 

Yhteenvetona: Nopeaa, yksinkertaista ja herkullista. Ravintola on ilmeisesti todella suosittu, sillä luonasaikaan jonoa riitti ovelle saakka. Ravintola on aika pieni, joten istumapaikkaa piti hieman odottaa. Mutta suosittelen ehdottomasti tutustumaan, jos ei etsi rauhallista luonasravintolaa. 

 

Kommentit

Jonna.H (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Paikassa näyttäisi olevan tosi kiva fiilis, ilman turhaa hienostelua. Pistetään taas korvan taakse.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jonna!

Joo tämä on todella rento ja viihtyisä paikka! Tällaisia paikkoja kaipaisin myös Suomeen.

khayr (Ei varmistettu) http://maissipussinmatkassa.blogspot.com

Kävin tiistaina kokeilemassa, ei voi kun hehkuttaa. Paras burgeriateria jota on tullut syötyä, hintalaatusuhteeltaan michelinkamaa.

Toivottavasti joku avaisi vastaavan mestan myös Helsinkiin.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Eikö olekkin mahtava paikka! Hyvä ja selkeä liike-idea. Plussaa myös siitä, että ollaan ajateltu mistä raaka-aineet hankitaan. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.