Travel

Fabulous Things

Nyt on miniloma Oslossa vietetty ja on aika palata normaaliin blogirytmiin. Aloitetaan tämä vuosi Oslon matkakuvilla. Ensimmäisenä esittelen teille todella viihtyisän  ja kodikkaan ravintolan Olivian. Oslossa on tällä hetkellä kolme Olivia ravintolaa, joista valitsimme Aker Bryggessä sijaitsevan ravintolan. Ravintola on rakennettu vanhaan tehdaskiinteistöön ja se on sisustettu todella mielenkiintoisesti ja näyttävästi. Antaa kuvien puhua puolestaan...

Ravintolan ruokalista mukailee italialaista makumaailmaa. Listalta löytyy herkullisia pizzoja, pastoja ja antipastoja. Alkuruuaksi otimme jaettavan antipastolautasen, jossa oli paahdettua leipää, parmakinkkua, mozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja rukolaa. Mahtava aloitus siis herkulliselle lounaalle.

Pääruuaksi valitsin herkullisen sienirisoton. Tarkemmin ruokalistaan pääset tutustumaan tästä. Tämä ravintola on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka niin ruuan kuin sisustuksen suhteen!

Ravintola sijaitsee Aker Bryggessä vanhan laivatelakan paikalla. Ravintolassa on viihtyisä terassi, josta on mahtavat näkymät Oslo Fjordiin ja Akerhus Castleen. Myös talviaikaan terassi on käytössä ja se on sisustettu talvisesti lampaantaljoilla ja lämpimillä vilteillä. Öljylamput antavat terassille myös mukavasti tunnelmaa. Ravintolan viereen ollaan rakentamassa isoa uutta ostoskeskusta, joten alue tulee tulevaisuudessa olemaan todelle vilkas.

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Upea sisustus! Tuolla nautiskelisi mielellään monta tuntia :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Ravintoloita etsiessäni silmäni pysähtyivät Olivasta otettuihin kuviin heti! Tuo kaunis sisustui veti puoleensa. Jäi mietityttämään miltä kaksi muuta ravintolaa mahtaa näyttää... Pitää varmaan suunnata Osloon uudemman kerran!

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Ihan mahtavia kuvia! Oslossakin pitäisi kyllä käydä.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Kiitos! Oslo oli kyllä mukava kaupunki. Norwegianilla lennotkin on vain alkaen 39€. Suosittelen matkustamaan kesäaikaan silloin kaupungista saa vielä enemmän irti. Kaupungissa on paljon mukavia ravintoloita ja terasseja, joissa varmasti olisi kiva istuskella viettämässä kesäiltaa. Sieltä löytyy myös paljon shoppailtavaa esim. Hermes, Bottega ja skandinaavian suurin Gucci...

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Ihan mahtavia kuvia! Oslossakin pitäisi kyllä käydä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.