Travel

Fabulous Things

Vuodenvaihteen otimme vastaan hotelimme Radisson Blu Scandinavian Summit baarissa. Tämä baari sijaitsee hotellin 21. kerroksessa ja sieltä on mahtavat näkymät Oslon kaupungin yli. Sen vuoksi Summit baari onkin yksi suosituimmista paikoista katsoa uuden vuoden ilotulitukset. Paikalle kannattaakin mennä ajoissa, sillä puolen yön aikaan tämä pieni baari on todella täynnä. Baarista en valitettavasti saanut kuvia valoiseen aikaan, joten kuvat ovat hieman epämääräisiä. Parempia kuvia baarista näet hotellin kuvapankista, kuviin pääset suoraan tästä.

Tässä on hieman kuvia ennen illan juhlia. Tarkemmin uuden vuoden asukokonaisuuden esittelin teille tässä Wardrobe Details -jutussa.

Summit baari on kuuluisa näköalansa lisäksi myös herkullisista drinkeistä. Baarista on muodostunutkin yksi turistejen suosikkikohteista. Itse herkuttelin baarissa champanja mojitolla, joka oli todella mielenkiintoinen makuyhdistelmä.  

Baarissa on näyttävät valokuiduista ja hapsuverhoista tehdyt "kristallikuunut", jotka antavat baarille juhlavan tunnelman. Nämä "kristallikruunut" voi pimeällä nähdä jo kaukaa kaupungilta katsottuna.

Ilotulitusten aikaan baarin valaistus sammutettiin, jotta raketit näkyisivät mahdollisimman hyvin. Ilotulitusten ajan taustalla soi Abban "Happy New Year". Ei hullumpi tapa ottaa vuosi 2014 vastaan!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.