Travel

Fabulous Things

Uuden vuoden viettäminen alkoi Oslossa Grand Cafessa. Tämä kuuluisa ja suosittu ravintola sijaitsee loisteliaassa Grand hotellissa. Ravintola avattiin jo vuonna 1874 ja siitä lähtien se on ollut paikallisten ja turistiten suosiossa. Pöytävaraus kanattaa tehdä netissä etukäteen, sillä ainakin erikoispäivinä ravintola tulee varmasti täyteen.

Saimme mukavan pöydän ikkunan vierestä aivan ravintolan kulmasta. Tarjoilijat sanoivat vitsikkäästi pöydän olevan ravintolan paras ja että sinne päästetään vain hyvän näköisiä miehiä houkuttelemaan naisasiakkaita sisään. Kaikkea sitä tarjoilijat sanovat tippien toivossa ;). Tämä kahden ihmisen paikka oli kyllä viihtyisä, sillä pöytä oli hieman erillään muista pöydistä. Ikkunasta on suorat näkymät Karl Johan kadulle, joten siitä voi hyvin seurata kadun vilinää lounaan yhteydessä. Tätä pöytää kannattaa toivoa, jos on kahdestaan matkalla.

Grand Cafeessa on herkullinen voileipä- ja kakkubuffet, jolla on hintaa 335 kruunua (noin 40€). Buffetissa on tarjolla noin kahdeksan erilaista voileipää. Voileivillä on sen verran kokoa, että niitä ei jaksa syödä kuin 2-3 kappaletta. Itse valitsin herkulliset paahtopaisti- ja katkarapuleivät.

Lounasbuffetin kruunaa jälkiruokapöytä, jossa on tarjolla yli kymmenen erilaista herkullista jälkiruokaa kakkupaloista leivonnaisiin. Itse valitsin lautaselle sitruunajuustokakun, suklaamoussekakun ja pienen pistaasivaahtoleivoksen. Nämä herkut ja lasi shampanjaa viimeistelivät todella tämän lounaan.

 

Kommentit

yassu.f
My Dear Diary

Oi miten mahtava paikka! Täytyypä pitää mielessä, kun seuraavan kerran matkalle lähden. Norja on ollut aina mun must-to-see listalla, mutta tänä vuonna aion (syksyllä vasta) lähteä patikkaretkellä Norjan vuonoille. Ja voishan sitä meno tai paluumatkalla käydä Oslossa... Kiitti paljon kun jaoit matkakokemuksen Oslosta (ja tuon kyseisen ravintolan tunnelmasta) :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei yassu!

Tuo kahvila/ravintola on kyllä vierailemisen arvoinen. Muutenkin Oslo kaupunkina oli ihan kiva. Oltiin vain kaksi yötä, joten nähtävää jäi vielä seuraavaan kertaan. Luvassa on vielä lisää Oslon matkakuvia, joten seuraa blogia, jos haluat lisää vinkkejä tulevalle matkalle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.