Travel

Fabulous Things

Uutena vuotena Oslossa illastimme Grand hotellin Palmen ravintolassa. Olimme varanneet pöydän toiseen ravintolaan mutta muutimme mieltä, kun kuulimme että Palmen ravintolassa olisi tarjolla uuden vuoden kunniaksi herkullinen buffetpöytä. Palmen ravintola oli meille muutenkin mieluinen kohde, sillä ravintola on sisustettu todella tyylikkäästi ja näyttävästi. Grand hotellin kahvilasta kirjoittelin teille aikaisemmin tässä Travel-jutussa.

Keskellä ravintolaa on näyttävä suihkulähde, jonka vesi solisee rauhoittavasti. Suihkulähdettä ympäröi kolme sohvaryhmää, jotka ovat halutuimpia pöytäpaikkoja ravintolassa. Kuitenkin istuessa sohvanurkkauksessa suihkulähteen alla saattaa saada muutaman vesipisaran osakseen.

Ravintola on täynnä erilaisia yksityiskohtia ja sisustuselementtejä. Kuitenkin nämä erilaiset elementit muodostavat yhtenäisen ja rauhallisen kokonaisuuden. Ravintola on todella viihtyisä ja huolella valittu taustamusiikki viimeistelee kokonaisuuden.

Palmenin buffet oli todella kattava. Harvoin näkee buffetpöydässä hummereita, kampasimpukoita yms. Tosin buffetilla oli myös hintaa 695 kruunua, joka on noin 80€. Ajankohtainen ruokalista löytyy ravintolan nettisivuilta. Palmen ravintolassa tarjoillaan myös keskiviikosta lauantaihin iltapäiväteetä, jota ei valitettavasti ollut saatavilla uuden vuoden takia. Tämä jää sitten testattavaksi seuraavaan kertaan...

Ravintolassa on myös toinen erillinen ruokasali, jossa "wall of fame". Seinille on kerätty kuvat kaikista kuuluisuuksista, laulajista ja näyttelijöistä jotka ovat vierrailleet ravintolassa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.