Travel

Fabulous Things

Tässä tulee vielä sekalainen kuvakooste Oslon matkalta. Aikaisemmin kirjoittelin Oslon eri ravintoloista tässä, tässä ja tässä. Yllä olevassa kuvassa on kaunis auringonnousu, jota saimme ihastella hotellin ikkunasta. Aivan meidän hotellin vieressä oli kuninkaanlinna ja sitä ympäröivä linnan puisto. Kuninkaanlinnalta on suorat näkymät Karl Johan -kävelykadulle.

Akershusin linnoitus on tutustumisen arvoinen paikka. Yksi suosituimmista turistikohteista on Akershusin linna. Linnoituksesta on mahtavat näkyvät eri puolelle Osloa, joten tämä toimii hyvänä näköalapaikkana. Täältä näkee hyvin esimerkiksi satama-alueelle Aker Bryggeen, jossa on paljon mukavia ravintoloita ja terasseja.

Kuninkaanlinnan takana avautuu mielenkiintoinen kaupunginosa, jossa paljon vanhoja kauniita taloja sekä eri maiden suurlähetystöjä. Täällä on mukava kävellä ja ihastella kaunista arkkitehtuuria.

Pakollinen turistikohde on Oslon oopperatalo, jonka arkkitehtuuri on todella mielenkiintoinen. Todella erikoista talossa on, että sen katolle pääsee kävelemään. Täällä kannattaa ehdottomasti vierailla!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.