Travel

Fabulous Things

Keräsin tähän hieman vinkkejä Oslon ostosmahdollisuuksista, sillä olin yllättynyt miten laaja valikoima merkkiliikkeitä Oslosta löytyy. Oslon keskustassa Nedre Slottgateltä löytyy Hermes, Bottega Veneta ja skandinaavian suurin Guccin liike. Hermes ja Gucci sijaitsevat Steen & Strom tavaratalon yhteydessä. Tavaratalossa on laajavalikoima eri merkkien osastoja, kuten Burberry, Ralph Lauren, Boss jne. Vaatemerkkien lisäksi tavaratalosta löytyy myös Lene Bjerren ja Riviera Maisonin sisustusosastot.

Karl Johans Gate on Oslon "pääostoskatu", joka ulottuu rautatieasemalta kuninkaanlinnalle asti. Kadun varrella sijaitsee pääasiassa kaikki ketjuliikkeet. Tämän kadun poikkikaduilla löytyy mielenkiintoisempia liikkeitä esim. Akersgatanilta löytyy Mulberryn ja Louis Vuittonin liikkeet. Vuorostaan Övre Slottsgatenilla sijaitsee ruotsalaisen muodin liikkeet Tiger of Sweden, Acne ja Filippa K. 

Oslon toinen "pääostoskatu" alkaa kuninkaanlinnan takaa. Hegdehaugsveien on huomattavasti mielenkiintoisempi ostoskatu kuin Karl Johans Gate. Tällä kadulla sijaitsee liikkeitä, joita ei keskustasta löydy. Täältä löytyy esimerkiksi monen naisen lempimerkki Malene Birger (kuva alla).

Muita liikkeitä, jotka sijaitsevat tämän kadun varrella ovat DAY, Massimo Dutti, Filippa K, Acne, Habitat...

Sisustuksesta kiinnostuneiden kannattaa suunnatta House of Oslo ostoskeskukseen, johon on saman katon alle koottu useita eri sisustusliikkeitä. Ostoskeskuksesta löytyy mm. Lene Bjerre, Habitat, Åhlens, DesignTorget ja Illums Bolighus.

Aker Brygge on vielä rakennusvaihessa mutta tulee tulevaisuudessa olemaan yksi tärkeimmistä ostospaikoista. Tässä oli pintaraapaisu Oslon tärkeimpiin ostospaikkoihin. Huomasimme, että muutaman päivän aikana ei millään kerkeä käymään läpi Oslon ostosmahdollisuuksia. Liikkeet ovat hajaantuneet yllätävän paljon eri puolelle kaupunkia. Osloon onkin pakko päästä vielä uudestaan tutkimaan mitä kaikkea pieniltä sivukaduilta löytyy... 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.