Travel

Fabulous Things

Sunnuntaina suuntasimme Tukholmassa Clarion Sign hotelliin, josta löytyy todella mielenkiintoinen ravintola. American Table Brasserie on Marcus Samuelssonin suunnittelema ravintola, joka on saanut inspiraatiota nimensä mukaisesti Amerikasta. Inspiraatiota ravintolaan on haettu amerikkalaisesta taiteesta, ruokakulttuurista, kirjallisuudesta ja musiikista. American Tablesta tekee mielenkiintoisen sen monimuotoinen sisustus. Ravintolaa rajaavat valkoiset puiset kirjahyllyt, jotka ovat täynnä erilaisia koriste-esineitä vanhoista kirjoista täytettyihin eläimiin.

Viikonloppuisin ravintolassa tarjoillaan brunssia. Lauantaisin on vain yksi kattaus mutta sunnuntaisin on kaksi eri kattausta. Pöytä kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen, sillä sunnuntain viimeinen kattaus oli ainakin nyt loppuunmyyty. Myös paikalle kannattaa saapua ajoissa, jotta välttää suurimman ruuhkan. Brunssin ruokalistalta löytyy yksinkertaisia ja herkullisia ruokia, kuten caesarsalaattia kanalla, paahtopaistia, paistettuja perunoita, munakokkelia, mini burgereita jne. Jälkiruokapöydästä vuorostaan löytyi erilaisia kakkuja, hedelmäsalaattia, karkkeja, marjapaistosta ja paljon muuta. Näillä tarjottavilla saa itsensä varmasti kylläiseksi!

Edellisellä Tukholman matkalla kävimme hieman erilaisella brunssilla Berns hotellissa, siitä voit lukea lisää tästä Travel -jutusta.

Ravintola on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Silmät harhailevatkin pitkin hyllyköitä tutkien mitä kaikkea niiden hyllyitä löytyy. Tutustumisen arvoinen ravintola!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.