Travel

Fabulous Things

Tukholmaan risteilimme uusitulla Silja Serenadella. Hyttiluokaksi valitsimme Commodoren, koska uudistukset koskivat juuri tätä hyttiluokkaa. Tämä olikin ensimmäinen matka tässä hyttiluokassa ja toivottavasti tämä ei jää viimeiseksi. Valitsimme Commodore -hytin, jossa oli myös oma parveke. Tämä hytti oli sisustettu merihenkisesti sinisen sävyihin ja tehosteväreinä oli käytetty punaista. Hytin tyyliin ei ollut tehty paljon muutoksia mutta kaikki kankaat olivat vaihdettu uusiin ja osa kalusteista oli uusittu. Commodore -hytit, joissa ei ole parveketta ovat kokeneet suuremman muutoksen, siitä voit nähdä kuvan tässä Travel -jutussa.

Leveän parisängyn lisäksi hytissä on pieni oleskelualue, josta löytyy sohvatyhmän lisäksi TV. Hytin hintaa kuuluu myös minibaari virvokkeineen.

Hytin parvekkeella on pieni pöytä ja kaksi tuolia. Parvekkeelta oli mukava seurata laivan lähtöä ja nauttia lasi kuohuvaa viikonlopun kunniaksi. Tällaisesta omasta parvekkeesta on varmasti paljon iloa kesäkuukausina.

Commodore -hyttiluokalla on myös lounge -osasto, jossa on tarjolla pikkupurtavaa kahvia ja teetä. Luettavissa on myös sanoma- ja aikakausilehtiä. Samassa tilassa on myös baari. Loungen yhteydessä on myös miesten ja naisten saunat, joita voi myös varata itselleen. Kyllä voin sanoa, että nämä kaikki palvelut tekevät laivamatkustamisesta paljon mukavampaa. Voi kun tällaiseen matkustamiseen olisi aina mahdollisuus...

 

Kommentit

Mitä pidit laivan muista uudistuksista? Myymäläuudistuksesta ja ravintoloista?

Me matkustimme uudistuksen jälkeen laivan "neitsytmatkalla". Valitettavsti vain Promenade-luokassa, jolloin uudistukset näkyivät vain julkisissa tiloissa (ja olivat kieltämättä vähän vähemmän näkyviä mitä odotin). Myymälöiden uudistus oli mielestäni onnistunut sinänsä, että tilan tuntua oli enemmän, mutta esim. Luxury-kaupan valikoima oli ei niin mieleinen, vaikka kauppa sinänsä oli kiva lisä. Ravintola Tavolatasta taas pidin kovasti - ei intiimi mutta rento ravintola, jonka ruoka oli positiivinen yllätys.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Pidin kyllä laivan uudistuksista. TaxFree on moderni ja tilava, vastaa nyt paremmin nykypäivän vaatimuksia. Odotin myös, että uudistukset olisivat olleet näkyvämpiä, vaikka commorode-luokassa olimmekin. Laivassa riittäisi kyllä vielä lisää päivitettävää.

Sinisen commodore-hytin sisustus oli pieni pettymys. Uudistus ei tuntunut, niin suurelta. Pitää varmaan koittaa joskus beigeä-hyttiä ;). Kylpylä jäi myös vielä testaamatta, joten seuraavaa matkaa odotellessa...

Pidin myös uudesta ravintola Tavolatasta. Moderni ja nykyaikainen ravintola. Silti jäin hieman kaipaamaan Maximea, jossa oli hieman "rauhallisempi" tunnelma.

 

TeemuP (Ei varmistettu)

Tuo Commodore hyttien merihenkinen sisustus on mielestäni todella järkyttävä ja todella vanhanaikainen. Hyttien hinta on kuitenkin ihan tuntuva niin silloin odottaisi myös laatua sisustukselta. Kenellä edes tulee nykyään mieleen tehdä "merihenkinen'" sisustus--yök! Sinällään kiva että uudistetaan, mutta voisiko sitten tehdä kunnolla. Hyvä suunnittelija olisi vaikka vain tekstiilit muuttamalla saanut tuosta aikaa paljon hienostuneemmaan. Nyt vaikuttaa kuin olisi menty aikakoneella jonnekin 90-luvun sfääreihin tms. Se beige hytti näytti sentään vähän paremmalta vaikka jotenkin kökkö sekin oli.

Fabulous
Fabulous Things

Hei TeemuP!

Merihenkinen sisustus käy minusta hyttiin hyvin, onhan kyseessä kumminkin laiva ;). Tästä toteutuksesta voidaan olla montaa mieltä, mutta minustakaan se ei ollut ihan paras mahdollinen. Myöskään kylpyhuonetta ei oltu uusittu, mikä minusta on viihtyvyyden kannalta todella tärkeää.

Mutta kyllähän sitä tällaisessa hytissä mielummin matkustaa kuin C-luokan hytissä ;). Täyttä hintaa en kylläkään tästä hytistä maksaisi mutta tällaisia matkoja varten voi hyvin hyödyntää Siljan pisteitä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.