Travel

Fabulous Things

Vaikka tulevaan Pariisin matkaan on vielä kuukauden päivät, matkasuunnitelmat alkavat olla jo hyvällä mallilla. Lähipäivät olen käynyt läpi Pariisin loputonta ravintolavalikoimaan. Muutamaan ravintolaan olen jopa tehnyt jo pöytävarauksen. La Maison de la Truffe on yksi näistä ravintoloista, jossa olisi tarkoitus illastaa matkalla. Nimensä mukaisesti tämä ravintola on erikoistunut tryffeleistä valmistettuihin ruokiin. Eri ruoka-annoksiin voi valita käytettävän tryffelilajin, sen mukaan määräytyy myös annoksen hinta. Tarkemmin ruokalistaan pääset tutustumaan tästä.

Herkullisen ruuan lisäksi ravintolassa hoikuttelee sen tyylikäs sisustus. Ravintolan yhteydessä toimii myös kauppa, jossa voi ostaa erilaisia tryffelituotteita. Valikoimasta löytyy esimerkiksi tryffeleillä maustettua oliviiöljyä ja etikkaa. Kaupasta varmaan tarttuu jotain tuomisia kotiin...

Kuvat / La Maison de la Truffe / Facebook

Kommentit

Tickler (Ei varmistettu) http://verawanda.blogspot.fi/

Kiitos tryffeliravintola-vinkistä! Olimme marraskuussa Parisiissa ja Hyatt Park Vendomen Pur-ravintolassa oli tryffeliviikot. Parasta ruokaa, mitä olen koskaan syönyt.
Style Plazan blogissa oli hetki sitten ravintolavinkkejä: http://styleplaza.blogspot.fi/2014/02/my-favourite-restaurants-in-paris....
Ihanaa matkaa!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Tickler!

Eipä kestä! Minusta on kivaa jakaa matkakokemuksia  muiden kanssa. Toivottavasti tämä ravintola tulee täyttämään odotukset. Kirjoittelen varmasti kokemuksesta sitten myöhemmin. Myös muita ravintolajuttuja on varmasti tulossa vielä lisää, joten pysy kuulolla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.