Travel

Fabulous Things

Sisustajan yksi must-kohde Pariisissa on Merci. Merci sijaitsee Maraisin alueella osoitteessa 111 boulevard Beaumarchais. Lähin metropysäkki on Saint Sebastien Froissart. Myymälästä löytyy sisustuksen lisäksi myös vaatteita ja lifestyle-tuotteita. Myymälän sisääntulossa asiakkaan vastaanotti tällä kertaa runsas vihreä puutarha. Puutarhan sisällä kätkeytyi myös keltainen pieni pakettiauto.

Mercillä on valikoimissaan paljon oman merkin pellavatuotteita, jotka olivat nostettu huvin esille myymälän sisääntuloon. Pellavasta löytyy tekstiilejä makuuhuoneeseen, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Värivalikoima on laaja, joten jokainen varmasti löytää mieluisensa värin.

Yläkerrasta löytyy isommat huonekalut, jotka on esitelty pienissä huonemaisissa kokonaisuuksissa. Huonekalujen yhteydessä löytyy myös astioita, joiden seasta voi löytää myös Iittalan laseja :). Yläkerrasta löytyy myös oma nurkka kaikille matkailuun liittyville tuotteille.

Myymälän alimmaisesta kerroksesta löytyy puutarhatarvikkeita ja kodin pientuotteita. Täältä löytää varmasti jotain kivaa kotiin tuotavaa! Samassa kerroksessa sijaitsee myös myymälän ravintola La Cantine de Merci. Ravintolan lisäksi myymälän yhteydessä on myös kaksi kahvilaa.

Ravintolasta aukeaa näkymät vehreää sisäpihaan, joka antaa ravintolalle mukavan tunnelman. Täällä on mukava hengähtää hetken shoppailukierroksen välissä. Ravintolassa on panostettu erityisesti ruuan tuoreuteen käyttäen sesongin tuotteita. Tällä kertaa valitsin ruuaksi risoton mutta ravintolan eri salaatit ovat erittäin suosittuja.

Kommentit

my view

ihan vihreätä ja tunnelmallista!

Fabulous
Fabulous Things

Hei myview!

Tämä oli kyllä ihana hengähdyspaikka keskellä kiirestä Pariisia 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.