Travel

Fabulous Things

Pariisin matkaraportti jatkuu... Kuten aikaisemmin tässä Travel -jutussa kerroin teille, että halusin ehdottomasti käydä tutustumassa Ralph Laurenin myymälään ja ravintolaan. Saint Germainissa ollessamme suuntasimmekin lounaalle Ralph´s ravintolaan. Ravintolassa on aivan ihana vehreä terassi rakennuksen sisäpihalla. Täällä lounastaessa unohtaa helposti, että aivan vieressä on ruuhkainen ja iso "pääkatu".

Ravintolassa ruoka on mutkatonta: salaatteja, leipiä, hampurilaisia ja muita lämpimiä ruokia. Koska kyseessä oli lounas, valitsin listalta Ralph`sin club-sandwichin. Minulle kyllä iski ruokakateus, kun näin ravintolan salaattiannokset! Jos ei halua lämmintä ruokaa, suosittelen ehdottomasti ottamaan salaatin. Hinnat ravintolassa eivät ehkä ole edullisemmasta päästä, mutta tällaisesta rauhallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä voi maksaa hieman extraa ;)

Ravintolan väritykseen yhteensopivasti olin pukeutunut sini-valkoiseen värimaailmaan. Matkalle mukaan otetun asukokonaisuuden esittelin teille tarkemmin tässä Wardrobe Details -jutussa.

Toisen mukavan lounaspaikan, joka sijaitsee Merci-sisustusliikkeen yhteydessä esittelinkin teille aikaisemmin tässä Travel -jutussa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.