Travel

Fabulous Things

Liikkuessasi Pariisissa Saint Germainin alueella kannattaa ehdottomasti vierailla Diptyquen myymälässä. Myymälähän sijaitsee osoitteessa 34 boulevard Saint Germain, mikä käy aika selväksi tuotteiden etiketeistäkin ;). Diptyquella on myös omat osastot Printemps ja Galeries Lafayette tavarataloissa. Minusta kumminkin oli ilo vierrailla tässä heidän omassa viehättävässä alkuperäisessä myymälässä. Myymälässä oli ihana vanhanajan tunnelma, eikä sisustusta oltu liikaa modernisoitu.

Myymälässä oli todella ystävällinen henkilökunta, joka ystävällisesti opasti tuoksuttelemaan kynttilöitä oikein. Kynttilä piti hellästi hakata vasten kynttilätyynyä, jotta koko kynttilävaha irtoaa lasista. Tuoksua piti haistella tyhjästä kynttiläkupista, jossa tuoksu on vahvimmillaan. Voi tuo tuota eri tuoksujen määrää, valinnanvaraa kyllä löytyy... Näiden tuoksukynttilöiden lisäksi valikoimassa on paljon muitakin tuotteita kuten tuoksuja ja ihotuotteita.

 

Kommentit

Mrs. K.

Upeita matkakuvia sulla, kiva käydä "ikkunaostoksilla" täältä käsin;)

 

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mrs. K!

Kiitos :)! Tarkoituksena on laittaa blogiin kivoja matkavinkkejä ravintoloista ja kaupoista. Itse tykkään lukea niitä muiden blogeista. Niistä saa jotenkin paremman kuvan, kuin varsinaisista matkaoppaista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.