Travel

Fabulous Things

Vappuaattona illastimme Pariisissa Buddha-Barissa. Tästä ravintolasta kirjoittelinkin ennen matkaa tässä Travel-jutussa. Pitää sanoa, että tämä ravintola on todella tunnelmallinen, vaikka istumapaikkoja on ravintolassa paljon. Himmeä valaistus ja eksoottinen sisustus tekee ravintolan tunnelmasta todella mielyttävän. Valaistus on sen verran hämärä, että hetken teki vaikeuksia lukea ruokalistaa, ennen kun silmät tottuivat hämäryyteen. (Hämäryyden vuoksi hyvin kuvien ottaminen ravintolasta oli todella haasteellista!). Isoa ruokasalia koristaa monen metrin korkuinen buddha-patsas. Muutenkin ravintolassa on paljon kauniita yksityiskohtia. Tunnelmaa täydentää tietenkin tyylikäs musiikki. 

Alkuun otimme Kir Royale drinkit, jonka jälkeen otimme alkupalaksi sushilajitelman. Pääruuaksi valitsin paistettua tonnikalaa ja kasviksia. Tarkemmin ravintolan laajaan ruokalistaan pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

Illallisen jälkeen kävelimme joen varteen katsomaan Eiffel tornin iltavalaistusta. Illalla valittavasti alkoi tihuttamaan vettä, joten kauaa emme saaneet nauttia Pariisin tunnelmallisesta yöstä. Hieman erilainen vappu tällä kertaa :)

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Noh, aika jees tapa viettää vappua ;)
Tuo on kyllä legendaarinen paikka, pitäisi käydä - kivan näköistä ja kuuloista.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Kyllä, aika kiva vaihtoehto vapun viettoon :)! Tuo ravintola on kyllä todella viihtyisä ja tunnelmallinen. Ehdottamasti kannattaa käydä tutustumassa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.