Travel

Fabulous Things

Ensimmäisenä iltana emme lähteneet Nackasta Tukholman keskustaan, vaan illastimme hotelimme J ravintolassa. Hotelliamme esittelin teille tarkemmin tässä Hotels -jutussa. Ravintola J sijaitsee aivan Nackan rannassa venelaiturien yhteydessä. Ravintolassa on suuri terassi, joka on rakennettu meren päälle. Terassilta on kauniit näkymät merelle ja ruokailun yhteydessä voi seurata kuinka veneet lipuvat ravintolan ohi laitureille. 

Ravintolaan pääsee tulemaan kätevästi Tukholman keskustasta lautalla. Lautta numero 80 lähtee Nybroplanilta ja saapuu aivan ravintolan vieressä olevaan laituriin alle puolessa tunnissa. Tällä lautalla käy SL:n liput. Ravintolaan voi saapua myös omalla veneellä, jos vieraslaiturissa on tilaa.

Ravintolan listalta löytyy paljon herkullisia vaihtoehtoja. Alkupalaksi valitsin perinteisen Toast skagenin ja toinen puolisko valitsi maisteluannoksen, jossa oli neljää eri alkupalaa. Ruokalistaan pääset tutustumaan tarkemmin tässä.

Ravintolan sisustus mukaili hotellin merellistä tyyliä. Ruokasalissa tunnelma oli rento mutta tyylikäs. Koska ilta oli mukavan aurinkoinen ja lämmin suurin osa ruokalijoista halusi syödä ulkona, joten ruokasali oli melkein tyhjä koko illan.

Pääruuaksi otin perinteiset ruotsalaiset lihapullat, jotka tarjoiltiin perunamuusin, puolukoiden ja säilöttyjen kurkkujen kanssa. Illan hämärtyessä terassin katos laitettiin kasaan ja pystyimme ihastelemaan auringonlaskua terassilta. Auringonlaskun lisäksi taivaalta pystyi ihastelemaan myös muutamien kuumailmapallojen lentoa.

Kaunista auringonlaskua ihastelimme vielä hotellihuoneemme parvekkeelta. Täydellinen lopetus ensimmäiselle illalle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.