Travel

Fabulous Things

Palataan vielä kuukausi taaksepäin, jolloin vietimme kesälomaa Tukholmassa. Illastimme yhtenä iltana trendikkäässä Story Hotellissa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Stureplanin läheisyydessä Riddangatanilla. Kesän ajaksi hotellin varsinainen ravintolapuoli oli valitettavasti suljettu ja ravintola oli siirretty hotellin sisäpihalle. Toisaalta oli mukava syödä ulkona sisäpihalla, sillä kyseinen ilta oli todella lämmin. Sisäpiha on sisustettu nuorekkaasti ja värikkäästi graffiteilla, spraymaalatuilla kalusteilla sekä värikkäillä valonauhoilla.

Myös leipälautasista löytyi kauniita yksityiskohtia. Kukat oli aseteltu rennosti juomalaseihin ja servetteinä toimivat puna-valkoiset keittiöpyyhkeet.

Sisäpihalle on rakennettu rento kaksikerroksinen istumanurkka, jota koristaa värikkäät ja kuosilliset koristetyynyt. Istumanurkassa voi viettää rennosti iltaa ystävien kanssa nauttien kylmiä juomia. Ruokailun jälkeen siirryimmekin tuonne hetkeksi nauttimaan kylmistä drinkeistä. Hotellissa on myös viihtyisä baari, jonne kannattaa suunnata drinkille, jos sisäpiha ei ole auki. 

Ruoka Storyssa on kohtuuhintaista, sillä alku- ja pääruuat olivat 99kr ja pääruuat 199kr. Tarkemmin ruokatarjontaan pääset tutustumaan tästä.

Muista ravintolavinkeistä Tukholmasta voit lukea tästä Travel -jutusta ja myös tästä Travel -jutusta sekä tästä Travel -jutusta.

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.