Travel

Fabulous Things

Vietimme viikonlopun Tukholman risteilyllä Silja Serenadella. Risteilyllä oli tarkoitus syödä hyvin ja nauttia mukavasta seurasta. Ensimmäisenä iltana illastimme ravintola Tavolatassa, jonka olemme todenneet hyväksi vaihtoehdoksi jo aikaisemmin. Tästä ravintolasta kerroin teille aikaisemmin tässä Travel -jutussa. Siljan nettisivuilla ravintolaa kuvaillaan näin: Bistro Maximen tilalla on uusi italialainen Tavolàta Ristorante Italiano, jossa koko perhe tai ystäväporukka voi kokoontua illalliselle yhteisen pöydän ääreen. Samassa ravintolassa on jatkossa tarjolla myös DeLuxe-hyttiluokan erikoisaamiainen. Tavolàta on laivan ainoa, uniikki italialainen ravintola, jonka tyylikkään rennolta ruokalistalta voit valita tuoreista raaka-aineista valmistettuja yhdessä syötäviä ja jaettavia annoksia.

Valitsimme kaikki menu italianon, joka sisältää neljä vapaavalintaista ruokalajia. Aloitin illallisen kolmen pienen bruschettan valikoimalla. Ruokalista oli juuri uudistunut 1.10, joten sieltä löytyi myös uusia tuttavuuksia. Yksi uutuuksista oli Trofie ai finferli annos, joka piti sisällään trofie-pastaa, kanttarellia ja pistaasia. Pääruuaksi valitsin grillattua härän sisäfilettä, joka tarjoiltiin oliviikastikkeen, sienien ja murskatun perunan kanssa. Makoisia ruokia täydensi herkullinen punaviini. Tavolatan menuuseen pääset tutustumaan kokonaisuudessaan tässä.

Täydellinen lopetus illalliselle oli tietenkin Tavolatan suklaakakku. Kuitenkin viimemetreillä minulla iski annoskateus, nimittäin ystäväni otti tiramisun, joka tarjoiltiin hauskasti lasisessa purkissa. Näiden herkullisten ruokien ja juomien sekä hauskan seuran kanssa kuluikin kolme tuntia kuin siivillä!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.