Travel

Fabulous Things

Kävimme eilen pikaisesti jouluostoksilla Tallinnassa. Ostossaldosta laitoin eilen kuvan Instan puolelle @fabulousthingsblogi. Haluan vinkata teille erittäin mielenkiintoisesta uudesta myymälästä Viru -keskuksessa. Creme de la Creme -myymälä  on todella tyylikäs ja ylellinen parfymeria, jossa myydään hienostuneista tuoksuja, meikkejä sekä hius- ja vartalotuotteita. Myymälässä on todella laaja valikoima mielenkiintoisia ja erilaisia tuotemerkkejä. Valikoimassa on esimerkiksi suosittuja Diptyquen tuoksukynttilöitä, tuoksuja sekä kasvo -ja vartalotuotteita. Myymälän valikoimasta löytyy myös Byredon tuoksuja. Tarkemmin merkkivalikoimaan voit tutustua tässä.

Tallinnan myymälä on neljäs myymälä Creme de la Creme -ketjussa. Muita ketjun myymälöitä löytyy Liettuasta esimerkiksi Vilnasta. Joten kannattaa painaa tämä myymälä mieleen, jos suuntaa matkalle sinne suuntaan. Alla on kuvia Creme de la Cremen tyylikkäistä myymälöistä. 

 

 

 

 

 

Tallinnan myymälässä oli todella ammattitaitoinen ja ystävällinen myyjä, joka osasi hyvin kertoa tuotteista! Täältä varmasti löytyy jotain ihanaa itselle tai lahjaksi. 

 

Vilnassa on avattu myös kaksi uutta myymälää. Pitää kyllä sanoa, että myymälät näyttävät todella kansainvälisiltä. Voi kun tällaisia myymälöitä löytyisi myös täältä Suomesta. 

Osa kuvista / www.cremedelacreme.lt

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Asiaan liittymätöntä, mutta pakollista kerrottavaa: Fiilistelemme tosi paljon ihanaa blogiasi. Siksi levitimme blogisi ilosanomaa myös täällä.

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Toimitus!

Todella kiva kuulla, että olette viihtyneet blogini parissa. Kiitos, että sain olla osallisena teidän joulukalenterissa :)! Hyvää joulua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.