Travel

Fabulous Things

Melia Alicante hotellissa meillä oli huoneessa ylellisesti kaksi erillistä kylpyhuonetta, joten omaa vuoroa ei tarvinnut turhaan odotella. Kummatkin kylpyhuoneet olivat lisäksi todella tilavia, joten omat kosmetiikkatuotteet sai hyvin leviteltyä esille. Hotellihuonetta esittelin teille paremmin tässä Travel -jutussa. Matkoille yritän pakata vain muutaman välttämättömän kosmetiikkatuotteen. Osan tuotteista kaadan pieniin Mujin matkapulloihin, joita esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa.

Matkalle pakkasin raikkaampia tuoksuja. Acqua di Parman Colonia Essenzan sitruksinen tuoksu sopi täydellisesti aurinkoiselle lomamatkalle. Tämän tuoksun ostin itselleni joululahjaksi ja sen esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa. Koska pidän vaihtelusta, matkalle mukaan otin myös toisen tuoksun Hermeksen Voyagen. Tätä tuoksua esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa.

Matkalla mukana oli myös luottotuotteeni Korresin kasvosaippua ja muutama Biothermin kasvorasva. Näitä luottotuotteitani esittelin teille tarkemmin tässä Bathroom Details -jutussa.

Guccin toilet-laukku on palvellut minua matkoilla jo reilun vuoden ajan. Laukku on sopivan kokoinen ja kestää hyvin kulutusta. Tämä oli kyllä todella onnistunut hankinta. Laukkua esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa.

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.