Travel

Fabulous Things

Tässä tulee hieman tarkempi esittely ihanasta Citadines Suites Louvre Paris hotellista, jossa yövyimme neljä yötä Pariisissa. Kyseessä ei ole ihan tavallinen hotelli, vaan jokaisessa huoneistossa on oma pieni keittiö. Keittiössä on varusteina jääkaappi, mikro, espressokeitin, astianpesukone ja induktioliesitaso, joten halutessaan hotellissa voi valmistaa itselleen ruokaa. Hotellissa on tarjolla aamiainen erilliseen hintaan, mutta päädyimme itse valmistamaan aamiaisen omassa huoneistossamme. Huoneistoja on saatavilla kolmea eri kokoa: Premiere -sviitti 27m2, Grand -sviitti 40 m2 ja Royal -sviitti 42m2. Koska halusimme oikein hemmotella itseämme valitsimme isoimman Royal -sviitin. Huoneisto koostuikin erillisestä makuuhuoneesta ja isosta olohuone avokeittiö -yhdistelmästä. 

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Pariisia. Louvre on aivan kahden korttelin päässä ja vartissa kävelee Oopperalle ja tavarataloille. Hotellista olikin helppo ja nopea suunnata eri puolille Pariisia.

Huoneistomme sijaitsi viidennessä kerroksessa rakennuksen kulmassa, josta avautui näkymät Louvren suuntaan ja aukiolle. Koko huoneiston leveydeltä kiersi parveke, jossa pystyi ihastelemaan näkymää. Olohuoneesta sekä myös makuuhuoneesta sai avattua ovet auki parvekkeelle. 

Kylpyhuone ja wc olivat omat erilliset tilansa. Kylpyhuonessa sai nauttia vaahtokylvystä ja Lócitanen laadukkaista kosmetiikkatuotteista. Varusteisiin kuului tietenkin pehmeät kylpytakit ja tossut. Huoneistossa tarvittaessa pystyi pesemään myös pyykkiä, sillä keittiöstä löytyy myös pesukone. Myös vaatehuolto onnistui hyvin, sillä huoneistossa oli silitysrauta ja silistyslauta. 

Erillinen makuuhuone oli myös varsin tilava. Siellä oli erillisen vaatekomeron lisäksi myös avohyllykkö, joten säilytystilaa oli riittämiin. Avohyllykköä esittelinkin teille jo tarkemmin tässä Inspiration -jutussa.

 

Kommentit

Mikko – Private Blend

Hyvä hotellivinkki, kiitos :)
Ja asiasta kukkaruukkuun, unohdin vinkata Eurokankaan 'muotitalojen kankaista' perjantaina. 
Sieltä löytyy muun muassa Alexander McQueenin upeita printtejä, Chanelin tweediä... Vaan jos teet johonkin kohteeseen sisustusta, niin miten olisi noista kankaista sisustustyynyt tai verhot? ;)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Eipä kestä, hyvät hotellivinkit pitää aina laittaa jakoon. Sijainti, palvelu ja huoneet todella hyvät! Oma keittiö hotellihuoneessa oli myös todella kiva lisä, olisi voinut viihtyä pidempäänkin. 

Luinkin juttusi noista kankaista, todella mielenkiintoinen valikoima. Täytyykin käydä tutustumassa kankaisiin tarkemmin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.