Travel

Fabulous Things

Viime vuonna Pariisin matkalla meiltä väliin jäi vierailu Ladureessa, joten tällä kertaa päätimme korjata tämän virheen. Halusin erityisesti vierailla rue Bonapartella sijaitsevassa ravintolassa, sillä tiesin siellä olevan kaunis eksoottinen sisustus. Ruokasali on sisustettu värikkäästi itämaiseen tyyliin ja seiniä koristaa kauniit seinämaalaukset. Ravintolan yhteydessä sijaitsee tietenkin leivosmyymälä, jonka näyteikkunassa näkyi voimakkaasti lähestyvä ystävänpäivä.

Ravintolassa oli maanantaina lounasaikaan yllättävän rauhallista ja lounasta nauttimassa oli yllätävän paljon paikallisia. Lounaaksi valitsin perinteisen Ladureen omeletin. Tarkemmin ruokalistaan pääset tutustumaan tästä

Jälkiruuaksi en valinnut perinteisiä Ladureen leivonnaisia, vaan herkullista pistaasi-jäätelöä. Ravintola oli erittäin miellyttävä ja suosittelen sitä lämpimästi, jos haluaa vierailla hieman rauhallisemmassa Ladureessa. Uskon tosin, että varsinaiseen sesonkiaikaan myös tässä Ladureen ravintolassa kuhisee turisteja.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.