Travel

Fabulous Things

Tässä tulee vielä lisää kuvia meidän ihanasta hotellista Citadines Suites Louvre Pariisista. Hotelli löytyy myös Hotels.comin valikoimasta, josta varasimme hotellin. Hotellissa on kauniisti sisustettu oleskelutila, jossa aamuisin maksua vastaan tarjoillaan aamupalaa. Iltapäivisin sivupöydälle katetaan baaritiski, jossa on mahdollista itse tehdä drinkkejä. Hauska idea! Nämä drinkit ovat myös luonnollisesti maksullisia.

Iltapäivisin hotelli tarjoaa 13-19 välillä myös kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Harmiksemme emme kerenneet yhtenäkään päivänä käydä tutustumassa tähän tarjontaan tarkemmin. 

Myös hotellin tuloaula on todella kaunis ja näyttävä. Astueessaan sisään hotelliin avautuu iso valoisa ja ylellinen valopiha. Tuloaula on täynnä kauniita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tämä antaa todella hyvän ensivaikutelman hotellista!

Meidän hotellihuoneemme sijaitsi viidennessä kerroksessa rakennuksen kulmassa. Meidän huonettamme kiersi koko pituudelta parveke, joka oli suojassa holvikaarien alla. Parvekkeelta oli todella mukavat näkymät aukioille ja Louvren suuntaan. Tarkemmin hotellihuonetta esittelin teille tässä Travel -jutussa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.