Travel

Fabulous Things

Palataan hetkeksi vielä Pariisiin! Viikonloppuisin Pariisissa erittäin suosittuja ovat erilaiset brunssit ja ajattelin vinkata teitä yhdestä hieman erityisestä brunssista. Nimittäin miltä kuulostaa seuraavat alkupalat: Seabass & salmon tartar, papaya & shrimps salad, beef carpaccio, chicken & soja salad, salmon in sashimi style. Nämä alkupalat löytyvät ravintola Bonin brunssibuffetpöydästä, jota tarjoillaan joka sunnuntai klo. 12-14. Tarkemmin koko menuun voit nähdä täältä. Brunssilla hintaa on 42€, mikä on minusta varsin kohtuullinen hinta ottaen huomioon ruokavalikoiman. 

Ravintola on suhteellisen iso ja se koostuu monesta eri osiosta. Kuvassa on ravintolan kirjastohuone, johon tunnelmaa tuo hauska kirjahyllytapetti. Ravintolan sisustus on muutenkin varsin leikkisä ja monimuotoinen. Ravintolan sisustus onkin Philippe Starckin käsialaa. Muihin ravintolan tiloihin pääset tutustumaan tässä

Pöytämme oli takkahuoneessa, jonka sisustuksessa oli näyttäviä yksityiskohtia. Keskellä huonetta on kaunis valkoinen kristallikruunu mutta samasta tilasta löytyy myös iso sarvikuononpää, takanreunus sekä pehmustettu kahden hengen ruokasyvennys. Tarkempia kuvia ruokasalista en valitettavasti saanut koska paikka oli aivan täynnä. 

Myös jälkiruokapöydän tarjonta on varsin laaja. Itse keskityin tuhdin ruokailun jälkeen raikkaisiin hedelmiin ja vanukkaisiin. Brunssi tuntui olevan varsin täynnä, joten pöytävaraus kannattaa tehdä sinne ajoissa. Pöytävarauksen saat tehtyä kätevästi täällä.

Pääruokasalissa on huomattavasti ylellisempi tunnelma. Näyttävät tuolit antavat mukavan lisän sisustukseen. Ravintolasta löytyy myös varsin tilava tupakkahuone, joka on sisustettu myös varsin tyylikkäästi. 

Ravintola Bon sijaitsee pienen kävelymatkan päästä Eiffel -tornista, joten nämä kaksi kohdetta kannattaa suunnitella samalle päivälle.

Kommentit

Maija - In my ballerines (Ei varmistettu) http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/in-my-ballerines/

Kävelen tuosta jatkuvasti ohi ja ravintola on ollut listallani jo tosi pitkään... Tämän myötä sain taas hyvän muistutuksen siitä, kiitos!
Symppiksellä rue de la Pompella on myös muutama mielenkiintoinen vintage-kauppa ja Passyn alue on muutenkin tosi kiva :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Maija!

Eipä kestä! Minullakin oli tarkoitus vierailla tässä ravintolassa jo viime Pariisin matkalla, mutta silloin ei tullut liikuttua tuolla alueella. Teimme pitkän kävelymatkan Riemukaaren kautta ravintolaan, joten näimme kattavasti tuota puolta kaupunkia. Täytyy kyllä sanoa, että seuraavalla kerralla täytyy tutustua ajan kanssa myös tähän kaupungin osaan paremmin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.