Travel

Fabulous Things

Kuten teille jo aikaisemmin mainitsin yövyimme Espanjan matkalla hotelli Melia Alicantessa, joka sijaitsee ihanalla paikalla rannan tuntumassa. Jos ei halua lähteä läheiseen rantaan asti hotellista löytyy myös viihtyisä uima-allasosasto, josta on kauniit näkymät merelle. Kyllä näissä näkymissä kelpaa kölliä auringossa. 

Varasimme hotellin Hotels.com kautta, koska meillä oli lahjakortti yhteen ilmaiseen yöhön. Espanjan hotellien hintataso on huomattavasti edullisempi, kuin muissa Euroopan isoissa kaupungeissa. Tämän vuoksi lahjakorttimme arvo riitti varsin hyvin tilavaan Executive Junior Suiteen. Huone koostui erillisestä makuuhuoneesta ja olohuoneesta sekä kahdesta erillisestä kylpyhuoneesta. Hotellihuone oli sisustettu minimalistisesti maanläheisillä väreillä. 

Koko huoneen leveydeltä oli parveke, josta oli ihanat näkymät merelle. Makuuhuoneesta ja olohuoneesta oli kummastakin käynti parvekkeelle. Voi miten ihanaa oli herätä auringonnousuun ja aaltojen kohinaa. Osasta huoneista on näkymät Alicanten satamaan, joten kannattaa ehdottomasti toivoa tätä merinäköalaa. Aamupäivisin parvekkeella pystyi myös ottamaan aurinkoa, jos ei jaksanut mennä alas uima-allasosastolle.

Melia Alicante hotelli läheisestä rannasta katsottuna ja rantanäkymät hotellihuoneen parvekkeelta. 

Tilavassa olohuoneessa on myös levitettävä sohva, joten hotellihuoneeseen mahtuu vaikka lapsi nukkumaan sohvalle tai vaihtoehtoisesti huoneen voi ottaa myös kaverin kanssa. Kaksi erillistä kylpyhuonetta antaa myös mukavasti omaa rauhaa.

Hotellin toisella puolella on kävelykatu, jossa voi myös ihastella merinäköalaa. Myös aamiaishuoneesta avautuu näkymät merelle ja rantaan. Aamiainen tässä hotelli oli todella kattava, joten ehdottomasti suosittelen maksamaan tästä. Valinnanvaraa aamiastarvikkeissa todella laajasti, joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivaa syötävää. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.